Carthell Prg
Moderátor: Blue Lanos
Re: Carthell Prg
honzi, teď jsi na to kápnul a vo vo vo tom to je
no nic klucííí, já se pro dnešek lúčím a pádím do města, dcerka bude přednášet na Vítání nových občánků, tak to musím zdokumentovat
zas někdy na pokecu, pa pa
no nic klucííí, já se pro dnešek lúčím a pádím do města, dcerka bude přednášet na Vítání nových občánků, tak to musím zdokumentovat
zas někdy na pokecu, pa pa
Nyní: Citroen C4 Grand Picaso, 1,6 BlueHDI, 88kW, MAN6, vínová
Bývalo:
VW Golf VII, 1,2TSI, 77kW, šedá
Opel Signum 2.2, 2004, benzín, stříbrný
Chevrolet Cruze HB, edice WTCC 1,6, 91kw
BMW 525d, r.2003
Sen: no toho je!! :-)
Bývalo:
VW Golf VII, 1,2TSI, 77kW, šedá
Opel Signum 2.2, 2004, benzín, stříbrný
Chevrolet Cruze HB, edice WTCC 1,6, 91kw
BMW 525d, r.2003
Sen: no toho je!! :-)
- Reklama
Hele Tome, teď mám Cruzika taky bílého pod sněhem
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
Tak vsichni vedi, ze cerna je Cruzovi nej bílá je pro ty co nemaji na lak
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon LT(Z) cihlová kůže
Carthell Prg
Carthell Prg
:D:D:DKares píše:Tak vsichni vedi, ze cerna je Cruzovi nej bílá je pro ty co nemaji na lak
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
Re: Re: Carthell Prg
Jj. Cerneho si ani nevsimnu.Kares píše:Tak vsichni vedi, ze cerna je Cruzovi nej bílá je pro ty co nemaji na lak
Nej je modra metla OPC
tak takKares píše:Tak vsichni vedi, ze cerna je Cruzovi nej bílá je pro ty co nemaji na lak
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
Re: Re: Carthell Prg
To si spis jeste cernyho nepotkal, protoze cerny prehlidnout nemuzes:)Matsonic píše:Jj. Cerneho si ani nevsimnu.Kares píše:Tak vsichni vedi, ze cerna je Cruzovi nej bílá je pro ty co nemaji na lak
Nej je modra metla OPC
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon LT(Z) cihlová kůže
Carthell Prg
Carthell Prg
Citam to tu a vidim ze Carthell Prg je silna skupina! A Bratislava nic...ja som si tam slahol nalepku Sickspeed, ale neviem ci by niekto iny suhlasil s takouto prezivkou
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
njn, pražský čůča
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
to je vůl Jsem zvědav jak na to bude reagovat TomášKares píše:Tak vsichni vedi, ze cerna je Cruzovi nej bílá je pro ty co nemaji na lak
Máte skoro podobnou spotřebu jako já s dieselem v zimě
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Já řikám Nafta patří do traktoru
Prej nemaj na lak ............budu se ti muset podívat na ten tvůj nóbl černejFranta P. píše:to je vůl Jsem zvědav jak na to bude reagovat TomášKares píše:Tak vsichni vedi, ze cerna je Cruzovi nej bílá je pro ty co nemaji na lak
Carthell Prg
Nóó, já nevím, ale vždycky když jsem dával na nějaký auto novej plech (blatník, haupnu...) tak byl v černým základu a na něj sem pak dával bílej kit (nebo plnič, nebo jak se to jmenuje) a na to teprve barvu.Kares píše:Tak vsichni vedi, ze cerna je Cruzovi nej bílá je pro ty co nemaji na lak
Naposledy upravil(a) slidil dne stř úno 13, 2013 22:17, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Bayon 1.2DPi 58kW - 2024
Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)