to jsem fotila hned první den, tak to bylo čisté.......teď už to tak čisťounké není, ale snažím se.pejee píše:Modrá je dobrá a na ženskou takový pořádek v autě
A to tam ještě vzadu vozím svoji cácorku (8let). Po ní je tam ještě větší svinčík
Moderátor: Blue Lanos
to jsem fotila hned první den, tak to bylo čisté.......teď už to tak čisťounké není, ale snažím se.pejee píše:Modrá je dobrá a na ženskou takový pořádek v autě
Jj, jsem si to tam dovolila napsat, páč jste mi tu nejblíž. Tak snad neva....psal mi i Dannik, že se můžu přidat...tomask píše:Koukám že máš v podpisu Carthell Prg chceš se k nám přidat ?
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... &start=270
Šlo to nějak mimo mě, nebo mi něco uteko ?
ale já to tam mám napsaný a jakou barvu máš vysněnou?Kjub píše:LuzMaria, vidim ze mame rovnake sny
něco mi uniklo???Krtek píše:ona asi nemá mokrý...
Honza H. píše:A jéje jedna ženská a už se tu rozjíždí testosteronová válka
ahoj, díky. Já myslím, že to bude v pohodě. Je to docela vtipný číst si ty komentářePoky Ul píše:Ahoj vítám tě tu a pozor na ty kluky z CP ať tě moc nezlobí Jinak auto páráda
Fakt? No vida, jak je ten svět malej.Poky Ul píše:Auto máš dokonce od stejného prodejce co já
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |