serviska cruze

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Franta P.

Re: serviska cruze

Příspěvek od Franta P. »

jsou to parchanti. sehnat si co se dělá při každé prohlídce a dělat si to sám a vyjde to na pár korun. stejně se u toho auta 5 let nic neposere. tak ať ta záruka padne. a když se něco posere tak ve finále když sečtete všechny prohlídky co si vezmou navíc tak to vyjde na menší peníze.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan

Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Reklama

TOMTCE

Příspěvek od TOMTCE »

Mike Mad píše:tak dneska prvni serviska. 5630kc, vyndali mi teda hrebik z gumy a zalepili. ale ani mi to neumyli -P priste jedu jinam. FAIR Autotop Usti n.Labem
tam jsem byl jednou a také naposledy. mel sis precist nekde v této sekci muj pribeh u nich a nejezdil bys tam.
nyní CHEVROLET CRUZE 1.6 LS+ modrošedá metalíza (aktuálně 73 800km), DAEWOO TICO / předtím OPEL OMEGA 2.5 TDI CARAVAN r.v.1996, FIAT CINQUECENTO 0.9
denny

Příspěvek od denny »

5630Kč WOW! Tak to je tedy pálka. Já platil nějak 3800Kč za první a to se mi už zdálo dost :-)
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr

Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Mike Mad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

oni to ospravedlnovali tim ze 2.0 ma velkou olejovou napln. mg, demence fakt.
Chevy Cruze SW 2.0 Vcdi LTZ Carbon Flash
Damek

Příspěvek od Damek »

Mate niekto skusenost so servisom v Karlovych Varoch?
lovec

Příspěvek od lovec »

Chystám se na 2. garanční prohlídku a zřejmě po dvou letech změním servis. Doposud jsem jezdil (cca 5 návštěv) do BS Auto Brno a se servisem jsem nikdy neměl problém. Teď jsem jim ovšem zasílal dotaz na běžnou cenu 2. servisky a paní z BS mi odepsala, že cena se pohybuje mezi 6.000 - 6.500,- v závislosti na stavu brzd (1.8 benzín, r.v. 2011). Cena se mi zdála (s ohledem na cenu 1. garančky (cca 3.000) a s ohledem na ceny 2. garančky, které tu uvádí ostatní) poněkud přemrštěná, tak jsem psal paní zpět, jestli mi můžou napsat co je v té ceně vše kalkulováno (abych nebyl za blbce pokud by byly kalkulovány i nadstandardní služby jako desinfekce klimy, mytí motoru apod.), ale z pdf zaslaného technikem vyplynulo, že se jedná pouze o běžnou kontrolu, výměnu oleje filtrů, doplnění brzdové kapaliny - takže pouze předepsané úkony. Cena kalkulovaná technikem stále 6500, bez nějaké snahy "udržet si zákazníka", tak mi to nedalo a napsal jsem do Renocaru, kde mi paní bleskově odepsala, že se cena pohybuje kolem 4700,- vč. DPH a dezinfekce klimatizace 673,- Kč. O tom, jestli se tato cena opravdu objeví na faktuře, se podělím příští týden. Nejsem z těch kteří by si na garančku vozili své filtry a oleje, i když vím, jak se na tom servisy pakují, ale fakt, že je mezi kalkulacemi téhož servisního zásahu u dvou autorizovaných servisů takový rozdíl, to už vytrhlo z letargie i mě. Nenechme se škubat...
Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

Vytiskni si email s nabídkou a vem si to sebou, protože pokud Ti technik napíše o dost větší cenu nežli byla v emailu tak to použij a deklaruj slíbenou cenu. Já to měl zas naopak a to, že Renocar mi nadsadil velkou cenu a v BS zas velmi slušnou cenu, ale jenže technik mi též nadsadil cenu, takže jsem se tam s ním trošku poklábosil a poukazoval jsem na email, kde jsem měl jasnou nižší cenu nežli mi on dává, takže technik se obrátil na toho člověka, který mi posílal email a pak už to šlo jak z kopce a cenu mi upravil. :PP:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Vladka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vladka »

já byla na prvním servisu u Šťastných v Počeplicích za Štětím, chtěli 3800,- slušná cena a spokojenost, uvařili mi i kafe ;-)
auto jsem ale koupila v Fair Autotop, ale když mi říkali tu cenu, raději jsem hledala jinde i z důvodu, že to mám do Ústí o dost dál, než do Počeplic. ;-) Příště pojedu zase k nim.
Nyní: Citroen C4 Grand Picaso, 1,6 BlueHDI, 88kW, MAN6, vínová
Bývalo:
VW Golf VII, 1,2TSI, 77kW, šedá
Opel Signum 2.2, 2004, benzín, stříbrný
Chevrolet Cruze HB, edice WTCC 1,6, 91kw
BMW 525d, r.2003
Sen: no toho je!! :-)
Honza H.

Příspěvek od Honza H. »

V březnu mě čeká první serviska... doporučte CP a lidé z Prahy a okolí, kam na ni, abych nevykrvácel do 4.000 se mi to zdá jako solidní cena. Díky H.
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012

Carthell Prg
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Mate niekto za sebou 3tiu servisku na silnejsi diesel? To jest 60t km? Rad by som vedel kolko vas to vyslo... dikyyyy :mrgreen: -i
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
romanbb

Příspěvek od romanbb »

Kjub po druhej servisnej je uz interval 30t km ?
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Interval som mal 15t km, 30t km, 60t km...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
romanbb

Příspěvek od romanbb »

sranda 8) popytam sa ich ci aj ja budem mat taky :D prijal by som to :)
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

Kjubíku, to je fakt divný, nemělo by to být po 15/30/45?
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
zavodak-1

Příspěvek od zavodak-1 »

Ja chodim tiez do fancar a mam 15/30/45 - cca za 3 mesiac ma caka dalsia
Biely cruze 2.0 VCDI LS+ 92kw-chip 110kw
VW Golf 1.9 Tdi pd higline 85kw
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Technická sekce“