Nerovnomerny tah motora

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

voyo
Kontaktovat uživatele:

5ka

Příspěvek od voyo »

goror píše:a co 5 uz netaha :lol:
5tka je uz len dobeh - maximalku na nexii dosiahnes na 4ke
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
Reklama

goror

Příspěvek od goror »

no tak to musim skusit na esperku , :shock: :shock:
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
RoSta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RoSta »

goror píše:no tak to musim skusit na esperku , :shock: :shock:
Chlapi, kde to skúšate? Nelepí Vám, nie len kvôli fízlom, ale tie cesty... :shock:
http://www.TAXAMETER.sk
Ford Mondeo 1,6 LPG
Ex: Espero 1,5 LPG
Zrušenie ESPERA a dovoz MONDEA...
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Pětka nahodou tahá velmi dobre 8)
190 a jeste jede!!
Marra

Příspěvek od Marra »

Jo to je pravda 5 tahne docela solidne 8)
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km
kaso

Příspěvek od kaso »

Po dlhej ceste po dialnici dostanem z Nexie 190KM/h to je maximum. :lol: Kua motor ide roztrhat :lol: :lol: A ta spotreba :shock: :shock:
Habron

Příspěvek od Habron »

kaso píše:Po dlhej ceste po dialnici dostanem z Nexie 190KM/h to je maximum. :lol: Kua motor ide roztrhat :lol: :lol: A ta spotreba :shock: :shock:
Jo jo, ručička se blíží 200 kmph ( i když nevím, jak je ten údaj přesný) a spotřeba láme 12litrovou hranici :lol:
celloo

Příspěvek od celloo »

pricina moze byt este v deravej podtlakovej hadici z hlavy valcov do hlavneho sania vzduchu....u 8V sa z tejto hadice odpaja este tenka hadica a ide niekde dozadu do motora....ja som tu hadicu zalepil....(zajtra ju ale idem vymenit za novu) a auto prestalo na nizsich otackach trhat..plyn "stvrdol" a ide lepsie do otacok.
Brainman
Kontaktovat uživatele:

OFF TOPIC

Příspěvek od Brainman »

panove, ja vam do toho opravdu nechci kecat ale neprehanite trochu? Ja verim ze upraveny auta jedou hodne rychle ale taky vim co mam a kolik to jede a jak se to pri 200 chova. IMHO zkuste si v tech Nexiich z tech vasich 200 zabrzdit na seriovejch brzdach a zbytecne neriskujte :( :(
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
RoSta
Kontaktovat uživatele:

Re: OFF TOPIC

Příspěvek od RoSta »

Brainman píše:panove, jam do toho opravdu nechci kecat ale neprehanite trochu? Ja verim ze upraveny auta jedou hodne rychle ale taky vim co mam a kolik to jede a jak se to pri 200 chova. IMHO zkuste si v tech Nexiich z tech vasich 200 zabrzdit na seriovejch brzdach a zbytecne neriskujte :( :(
Súhlasím, aj na Espere sa dá lietať (tesne nad zemou) a keď idem (občas!) v prípade nevyhnutnej potreby cez 160, dialnica, predbieham a niekto sa rúti od zadu... tak tuším, že to auto vie ísť aj cez 200, je to dobrý pocit, ale štandardne chodím 110 až 130, občas 140 a najčastejšie 120!
Najviac som išiel cca 165 v Rakúsoch, nejaký debil ma zrazu dobiehal, keď som obiehal kamióny 130 tkou a vtedy som bol rád, že to ide aj viac a chová sa to stále slušne, ale nie obvyklá jazda, predsa je to starší voz...
Neviem ako Vy, keď som mal Škodovku, tak som vedel, kde je jej maximálka a myslel som si, že to budem chcieť vedieť aj pri všetkých ďaľších mojich autách aké budem mať, ale ja to fakt neviem a ani mi to nechýba, či moje Espreso vie ísť aj viac ako tých 190, čo má v papieroch...
Radšej budem nevedieť maximálku, ako ju máť napísanú na náhrobnom kameni... ;)
http://www.TAXAMETER.sk
Ford Mondeo 1,6 LPG
Ex: Espero 1,5 LPG
Zrušenie ESPERA a dovoz MONDEA...
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Re: OFF TOPIC

Příspěvek od Brainman »

RoSta píše:
Brainman píše:panove, jam do toho opravdu nechci kecat ale neprehanite trochu? Ja verim ze upraveny auta jedou hodne rychle ale taky vim co mam a kolik to jede a jak se to pri 200 chova. IMHO zkuste si v tech Nexiich z tech vasich 200 zabrzdit na seriovejch brzdach a zbytecne neriskujte :( :(
Súhlasím, aj na Espere sa dá lietať (tesne nad zemou) a keď idem (občas!) v prípade nevyhnutnej potreby cez 160, dialnica, predbieham a niekto sa rúti od zadu... tak tuším, že to auto vie ísť aj cez 200, je to dobrý pocit, ale štandardne chodím 110 až 130, občas 140 a najčastejšie 120!
Najviac som išiel cca 165 v Rakúsoch, nejaký debil ma zrazu dobiehal, keď som obiehal kamióny 130 tkou a vtedy som bol rád, že to ide aj viac a chová sa to stále slušne, ale nie obvyklá jazda, predsa je to starší voz...
Neviem ako Vy, keď som mal Škodovku, tak som vedel, kde je jej maximálka a myslel som si, že to budem chcieť vedieť aj pri všetkých ďaľších mojich autách aké budem mať, ale ja to fakt neviem a ani mi to nechýba, či moje Espreso vie ísť aj viac ako tých 190, čo má v papieroch...
Radšej budem nevedieť maximálku, ako ju máť napísanú na náhrobnom kameni... ;)
-i -i co vic na to rict, jasne jen ze blbe kecame ;)
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Habron

Příspěvek od Habron »

Jsem to nepsal, jako že já bych tak jezdil, parkrát jsem jel tak, že ručička ukazovala na 180, ale vždycky jsem naštěstí brzo dostal strach a raději zvolnil.
Taky nechci skončit v hlíně jenom proto, že jsem si chtěl něco dokazovat. Poslední dobou jezdím tak, jak vyžadují předpisy. A možná mě to i docela baví ... kochat se krajinou a krásama přírosy ... :)
kaso

Příspěvek od kaso »

Obcas treba auto poriadne prebehnut po dialnici. :lol: :lol:
Marra

Příspěvek od Marra »

to cello: to hned zitra se na to musim mrknout - taky mi to pri pomalych otackach trha a ma to takove trhave prechody mezi odstavenim a pridanim plynu :cry:
Marra

Příspěvek od Marra »

chtel jsem ric 8) t v nizkych a ne pomalych otackach
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“