Facelift CRUZE sedan WHITE
Moderátor: Blue Lanos
- criistiiano
Facelift CRUZE sedan WHITE
1,6 LT Plus, plánujem na neho čierne kola, okno + strechu, uvidíme, ale o tom potom
1,6 LT+, white sedan
- Reklama
Re: Facelift CRUZE sedan WHITE
Vítej mezi Cruzáky přeji ti spoustu bezpečných kilometrů... o faceliftu sem tu největší pesimista... takže nic víc
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
Dej si do podpisu odkud jsi, jinak hodně šťastných kilometru.
Carthell Prg
Vítej.
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
hoď fotku zezadu. chci vědět jak to po faceliftu vypadá
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Já jsem si už na facelift celkem zvykl a už mi to nepřijde tak hrozný jako ze začátku. Je stejně pěknej jako ty naše káry nefaceliftovaný!!!!
Zdravím tě, pěkný auto jsi vybral.
Zdravím tě, pěkný auto jsi vybral.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Mě se facelift líbí, ale co je hnus to malinkatý rádio bez MyLinku v novém středovém panelu.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Taky te vitam mezi nami PS na tu 1.6 ty pruziny asi brat nebudes co?
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz