Mimochodem, počítač mi ukazuje spíše o chlup více než je realita (počítaná podle tankování)

Moderátor: Blue Lanos
5.6 spotreba je zavadzajuci udaj, pochopil som ze "dlhodoba" znamena ze si to resetol tak pred 5000 kmzavodak-1 píše:JA mám dlhodobú podľa PC 5.6 ale skutočnosť je 6 litrov.Jazdím do práce 28 kilometrov z toho 25 okreska. Mám najzdené 40 000 kilometrov. A to nejazdím ako dôchodca mesto 60 na 3 a mimo 100-110 a dailnica 150-160. POdľa mňa super spotreba.
mě ta moje potvůrka taky žere dost, bych řekla, možná se to ještě vylepší, budu ji muset víc větrat, na tom popojíždění to nesnížímFranta P. píše:Ja kdyz jedu dle kontrolky a pak lechtam na 90kmh tak svete div se 5,5-6,2litru ale ted tomu hodne davam napit tak za 8,5l jezdim. v patek sem zkusil jak to jede a na ctyrku 6,5tis otacek 200kmh. nejakej mercedes ml to na me zkousel a neuspel.
Franta P. píše:Mě v Autosalonu řekli že mám najet prvních 1000km normálně a pak do 10.000 až 15.000 tomu dávat často do omezovače, ale samo při ohřátém motoru. Aby to mělo super spotřebu a výkon. Když se to zajede na brblačku tak to bude žrát a nepojede to.
jen otázka řešilo se tu zaslepení EGR ventilu? Tyhle EURO hovadiny nedovolí motoru takový výkon jaký doopravdy má. Tam je asi už elektronickej že?
LuzMaria: neni to nejhorší ale ani nejlepší
To dá na čtyřku 200?? Tak to musím někdy taky zkusit, tak nějak si totiž představuju PEKLOFranta P. píše:v patek sem zkusil jak to jede a na ctyrku 6,5tis otacek 200kmh. nejakej mercedes ml to na me zkousel a neuspel.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |