Ahoj.miltík píše:......taky jsem psal prosební mail Doyilovi přes SZ, ale bez odpovědi
Hele žádnou SZ jsem ale nedostal ...Frantovi jsem odepsal.. Nemám ale vyrobím.. budu dělat 4 kusy
Moderátor: Blue Lanos
Ahoj.miltík píše:......taky jsem psal prosební mail Doyilovi přes SZ, ale bez odpovědi
Môžem len potvrdiť že zarážka je perfektná(precizná práca)a v skutočnosti nie je ten farebný rozdiel taký veľký ako na tej fotke.Ja som si to trocha vylešil a nalepil som zo spodu ob.lep.pásku.Doyle píše:Takže aktualizace..
V pondělí budu mít dokončeny zarážky loketní opěrky pro Cruze.
Materiál černá umělá kůže. Nepatrný odstínový rozdíl oproti origo našedlé.
Ti co již mají, jistě rádi potvrdí, že rozdíl je zanedbatelný.
K dispozici 2 Ks ..
Cena zarážky 270,-Kč
Osobní odběr Brno - pochopitelně zdarma
Balné+Dopravné obyčejný balík s platbou na účet - Česko - 70,-Kč = celkem 340,-Kč
Balné+Dopravné obyčejný balík s dobírkou - Česko - 105,-Kč = celkem 375,-Kč
Balné+Dopravné obyčejný balík s dobírkou - Slovensko - 155,-Kč = celkem 425,-Kč
Prosím případné zájemce o kontak přes SZ.
Však to jde otvírat i s tím dílem stačí natáhnout prsty a zmáčknou zespodu vzadu.. na to přijdešFranta P. píše:To já si to nechám vyndavací, protože vevnitř opěrky mám USB vstup na mp3 + Aux
Doyle píše:Však to jde otvírat i s tím dílem stačí natáhnout prsty a zmáčknou zespodu vzadu.. na to přijdešFranta P. píše:To já si to nechám vyndavací, protože vevnitř opěrky mám USB vstup na mp3 + Aux
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |