ostřikovače
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: ostřikovače
Se divím že ještě nikoho nenapadlo dát k trysce nějakou topnou spirálu, když je na každém zrcátku. Zrcátko při nejhorším setřu, ale co ta tryska. Na 90% to bývá zamrzlá tryska.
- Reklama
bohuzel chevrolet ani v ltz na toto nemyslel, ale zase musim rict ze trisky me zatim nezamrzly. tak snad to tak vydrzi. mam tam ted -20C smes
Problém je v tom, že nevíš, kolik jsi tam toho dolil. V létě jsem doplňoval vodu a když jsem tam v zimně dolil 2,5l zimní, tak jsem si myslel, že to stačí na nemrznoucí poměr. Ano, ale to by to nesměla být nádržka na 5 litrů, ale jako dřív, kdy jsem měl na 3 litry. Nádržka není vidět ani jak je velká, ani jak je plná.
no jak jsem psal,je tam smes od prodejce a nechce se mi verit,ze to nejak podcenili...
ten nazor s vyhrivanim je myslim zbytecnost. jezdim uz 15 let a nikdy se mi nestslo,ze zamrzly....
zmerit do kolika to je, mi nepujde,takze pockam do zitra,to ma u nas byt plus,vystrikam to a naleju novou
ten nazor s vyhrivanim je myslim zbytecnost. jezdim uz 15 let a nikdy se mi nestslo,ze zamrzly....
zmerit do kolika to je, mi nepujde,takze pockam do zitra,to ma u nas byt plus,vystrikam to a naleju novou
ja to nemicham, kdyz menim na zimaky tak uz mam ready zimni smes a jak dojde letni tak sup tam uz se zimni nemusim resit pomer. Zatime to vzdy nejak tak vyslo
Proto do odstřikovačů už koncem října pro jistotu šoupnu litr zimní kapaliny na -80°C a pak už dolévám jen zimní, min. do Dubna.slaza píše:Problém je v tom, že nevíš, kolik jsi tam toho dolil. V létě jsem doplňoval vodu a když jsem tam v zimně dolil 2,5l zimní, tak jsem si myslel, že to stačí na nemrznoucí poměr. Ano, ale to by to nesměla být nádržka na 5 litrů, ale jako dřív, kdy jsem měl na 3 litry. Nádržka není vidět ani jak je velká, ani jak je plná.
http://www.autobaterie-doplnky.cz/eshop ... 80-1l.html
Dcera mi ji vozí z pravidelné podzimní exkurze z Lybaru Velvěty, z podnikový prodejny. Za 20,- litr.
Příští rok už si ji budu muset sehnat sám.
Hyundai Bayon 1.2DPi 58kW - 2024
Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
Je to o tom že nemrznoucí směs nemuže nebo neměla by zmrznout ale při velikosti nádržky se muže stát že je tam ještě i letní směs a výsledek-zmrzne
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
Vždy když se blíží zima tak odpojím hadičku, celé to vystříkám a doleju nemrzku do ostřikovače.
Jediná obrana.
Na druhým autě mám vyhřívané ostřikocače to je paráda
Ale u Orlanda to po chvilce taky roztaje díky teplu z motoru
Jediná obrana.
Na druhým autě mám vyhřívané ostřikocače to je paráda
Ale u Orlanda to po chvilce taky roztaje díky teplu z motoru
To áno, pokiaľ ti nezamrzne hadička k zadnému ostrekovaču, to je pecka...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Se mi snad ještě nestalo, že by mi zamrzly trysky, popř hadička. Na podzim stejně vetšinou prší, takže vše vystříkám, naliju nemrzku, pro jistotu ostříkám zadní okno tak dlouho, dokud neteče nemrzka a je po problému
No raz ( a naposledy, podotýkam ) som to podcenil a tak som aj dopadol. Ešteže bolo pred Vianocami krátke oteplenie, inak by som bol v rici...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON