Tak se nezapomeň ukázat stím držákem ať to vidí i ostatní dej to třeba do své ho temata takové šikovné udělávky mně zajímají a ostatní určitě takyOrel píše:vím co chci , chci rezervu a jestli bude plech nebo alu je to jedno , ta sada by byla dobrá kdyby chtěl ještě nekdo další z okolí(další tři) tak bych ji koupil a podělil se protože pak stačí nějaká jetá pneu a mám kolo komplet za 2tis, také by to byla hezká sada na zimní pneu.
já už mám koupený plecháč za 1300 a gumu hodně dobrou jetou za 500 , plecháč se dá koupit i kolem 1000 na netu ale já nemohl čekat, držák mám svůj a funguje super , přežil asi šestkrát dálnici z Prahy do Brna a cestu do Chorvatska po dálnici a domu, to jsem jel přes Bosnu a Madarsko. Rezerva je na křížové konstrukti zavěšené na čtyřech řetězech , kolo mám spuštěné do jedné minuty a nasazené do držáku také tak, kolo samotné je ještě zajištěno dalším řetězem ale to je jen pro jistotu protože ten držák co mám se opravdu nehne a je hodně předimenzován.(hever a klíč na povolení leží v rezervě)
Neupadlo to ani při jízdě přes 220km/h, nevím kolik jsem jel protože auto ukazuje do 220 , udělal jsem si fotku na památku jak to frčí a taky protože tak rychle normálně nejezdím, jen jsem chtěl zkusit kolik to dá .
![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
![Pivo :PP:](./images/smilies/smiley15.gif)