Svítí mi check
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Haha, no to je konstruktivní debata. Ono 120 na rovným přivaděči v rámci Brna jezdím taky, i když je tam 80, ale je to rovně a vidíš před sebe a navíc ne v obydlených zónách. Jsou místa a místa. Ale nejde jen o bezpečnost vola, kterej jede rychle, ale především o bezpečnost těch kolem a taky o předvídání. V tom je výhoda motorkářů, ti sice jezdí rychle, ale v 95% případů zramují jen sebe a nikoho jinýho
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
Nikdy jsem nenapsal, ze jezdim 120 na neprehlednych usecich brnenskych silnic. Tam, kde se to da, je v podstate moje kazdodenni trasa. Nejsem preci hnup, kterej by ohrozoval sebe ci ostatni na zdravi ci dokonce na zivote ! A navic vyssi rychlosti jezdim jen tam, kde opravdu vim, ze nejsou mikrovlnky. To bych se nedoplatil...
Pánové, pánové...
Zajímavá debata na téma "Svítí mi check"
Moderuje to tady vůbec někdo?
Pánové, pánové...
Zajímavá debata na téma "Svítí mi check"
Když se na fóru objevilo tohle téma, byl jsem rád, že se mi zatím nic podobného nestalo. Bohužel, je to minulost V úterý se mi zase zbláznil tachometr - na II. stupeň ukázal skoro 140. Pak začala ručička skákat mezi 40 a 100, asi po minutě se vše sklidnilo a vše fungovalo normálně. Dnes ráno po nastartování CHECK zhasl, ale po pár vteřinách se rozsvítil. Vzpomněl jsem si na rady, zhasnul motor, vytáhl klíček, znovu zasunul, nastartoval a byl klid. Odpoledne se to opakovalo, ale s tím rozdílem, že CHECK už svítí pořád. Všechno (až na tachometr - ručička skáče jak blázen) funguje normálně. A to mám jet zítra do Olomouce. Ještě že Krištofové vyrazí na plac až v pondělí (doufám) . Odhadovat rychlost bez tachometru nebo otáčkoměru bude sranda. V pondělí asi budu volat servis, ale Bůh ví, kdy mě vezmou. Držte mi palce