Moderátor: Blue Lanos
Ty se nás jen snažíš nas...tAkri píše:No na tom Slovensku to spis soutezi, kam az to muze jit, ne?![]()
Mne litr LPG stoji u nas 14.80kc a mam ted slevovou kartu na -1kč/l, takze jeste lepsi, oteplilo se a jezdim za 9litru couracky, takze pohoda, benzin jsem kupoval asi pred mesicem, to byl neco kolem 26kč, ale to mam ne cely letosni rok vybrany, bral jsem ho jen kvuli tomu, ze jsem vyjezdil ten stary z lonska, a to jen proto ,pac me mechanik vyprcal, ze to tak dlouho skladuju![]()
Kdybych mel jezdit na benzin, tak si koupum kolo, pac jezdim asi stejnou vzdalenost jako Mareman, jen teda nevim, kdo by za me slapal do pedalu
No prave to je velkej omyl, ten kufr je desne malej a je nizkej, narves do nej velky kulovy, jedina vyhoda je ze jdou jeste sklopit zadni sedadla, tak se tam i neco strcit da, ale ta vyska je tragicka:-( Rezervu jsem si koupil z golfa tu mensi tzv.dojezdofku, taky mi tam lezi v kurfu, ale kdyz potrebuju, postavim ji za predni sedadlo.., no zan LPG i v HB, je to o tom, co potrebujes vozit, jezdis li sam, tak je ti to fukMareman píše:Ty se nás jen snažíš nas...tAkri píše:No na tom Slovensku to spis soutezi, kam az to muze jit, ne?![]()
Mne litr LPG stoji u nas 14.80kc a mam ted slevovou kartu na -1kč/l, takze jeste lepsi, oteplilo se a jezdim za 9litru couracky, takze pohoda, benzin jsem kupoval asi pred mesicem, to byl neco kolem 26kč, ale to mam ne cely letosni rok vybrany, bral jsem ho jen kvuli tomu, ze jsem vyjezdil ten stary z lonska, a to jen proto ,pac me mechanik vyprcal, ze to tak dlouho skladuju![]()
Kdybych mel jezdit na benzin, tak si koupum kolo, pac jezdim asi stejnou vzdalenost jako Mareman, jen teda nevim, kdo by za me slapal do pedalu13.80 za litr, to tady radši ani neříkej
U sedana je ta LPG bomba dobrá věc, jenže my s HB s těma našema pidi kuframa bysme to asi moc nevyhráli. Nejlíp to vyřešil kolaga z práce, ten aby ušetřil místo, tak si nechal dát bombu místo rezervy a rezervu teď vozí hozenou v kufru
Ale je pravda, že až budu v budoucnu kupovat auto, tak o LPG budu vážně uvažovat. Pokud teda po zákazu vjezdu do tunelů a podzemních parkovišť nezakážou autům s LPG i jezdit po silnici
U Lanose HB ale LPG asi nemá smysl
Jo jo a navic ten plyn v rezerve je jeste o neco vejs nez normalni dno, ne o moc, ale i ten kousek pri tom, kdyz do toho neco cpec je znatMareman píše:>> Akri >> No kufr u sedanu má asi o 120 litrů víc jak HB. Jeho nevýhodu bych viděl v tom, že je do něj malej vstupní otvor.....a i výška nebude úplně super. Ale hlubokej bude zase dost.....a v podstatě zbytečně, protože málo lidí má 150 nákupních tašek, tak bych toho využil tím, že bych tam nacpal LPG.Ještě horší varintu má Blue, kterýmu ťamamani nedali ani sklopitelný sedadla u sedanu
Veru taakMareman píše:Ještě horší varintu má Blue, kterýmu ťamamani nedali ani sklopitelný sedadla u sedanu
ale uznej, ze u sedanu je ten kufr fakt na pytel, sice je vetsi, ale nedostanes do nej nic praktickyhoBlue Lanos píše:Veru taakMareman píše:Ještě horší varintu má Blue, kterýmu ťamamani nedali ani sklopitelný sedadla u sedanuAle od 99rocniku to davali aj na sproste S vybavi a mne to nedali ani do SE kurv* v tomto ma nasrali najviac
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |