Problem je spis v tom ze i kdyz budes mit 170K tak na tebe majtele natunenejch japoncu a evropanu furt budou koukat mezi prsty. Ja se s tim uz smiril, jako s hlaskamy typu " to je ten Hjundaj" grrrr ne to je Daewoo Espero a ma to vsechno co muze auto mit.....Ivan píše:Nerad prozrazuju něco, co ještě není...S.v.o.b.i.k píše:Já se učit sice musim,ale né tolik...To to chceš nachipovat či co???Ivan píše:Svobiku, Ty se ještě musíš hodně učit
CHCETE LEPŠÍ MOTOR
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Brainmane, hloupé kecy nějakých amatérů nechme stranou, v okamžiku, kdy je předjedeš, tak jim ztuhne úsměv na tváři...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Re: CHCETE LEPŠÍ MOTOR
Prosímtě původ motoru, najeto, kdo bude dělat montáž (mám LPG), základní info-pak si možná pučim 12 a du do toho-ten můj asi odchází...SPEEDY píše:Zdar Nexiaři jak vydím tak se každý snaží o nějaký TUNING ale jak asi všichni vědí tak s té 1.5 se toho moc dělat nedá ale nabýzím vám variantu 1.8i 85kw 110k MAX 200-210km/h to už zní slušně co říkate. Ale každý si tet říká a kdo my to tam dá žadný problém nybýzím motor s převodvkou pčítačem a komplet kabaláží co je k tomu třeba i s MONTÁŽÍ prostě a jednoduše a co za to cena se bohybuje kolem 12tis. za celý komplet i s motáží tak co dobrý ne tak jestli máte někdo zájem tak my napište ale RYCHLE mám jen jeden kus
PS: a pokud o to bude velký zajem tak se pokusím sehnat další ale to ukáže čas.
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Já to nějak vykoumám Richi, ale bohužel ty prachy netisknu
Nexia² project
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nápodobně, kolego, už se těším, až uvidím Tvoji káru v plné parádě
Nexia² project
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
Vzkaz pro SPEEDYho
Speedy , ne ze bych byl nejaky skarohlid , motorova nabidka zni i zajimave - ale Speedy ten PRAVOPIS chtelo by si to obcas i zalistovat pravidly ces. pravopisu páč treba vydim nebo nabyzim
s y no nevim ,nevim Cau Kamaz
s y no nevim ,nevim Cau Kamaz
Kamaz -white nexa 1.5 mpi
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak Speedy s tím má problémy už od mala, nevím, proč se nad tím tady pozastavuješ, stačí si přečíst jakékoliv Speedyho minulé příspěvky...
Nexia² project
MUJ PRAVPIS
Taj ja se vam teda omlouvam za ten muj pravopis ale Ivan ma pravdu v tom ze to je vada o meho mladi ale ze bych byl snad dement ale moje rodna rec me jina nez cestina ale to je vedljsi budu se snazit tak zdar lidi
Ty Kamazi, ty se hlavne zaregistruj na sraz v Milovicich !!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
richiprofi píše:kaso: zasa nebud taky ohureny grabowskim...tak dobra robota to nie je....za 90000 ti to urobia aj chalani u nas....poliaci robia sice vsetko, ale podla ludi, co ho poznajz, je to o nicom robota....nebol som s nim, tak osobne neviem povedat....len tlmocim pocute...
Tak to sem na vlastní oči viděl v onom Lanosu 2.0 zpracování děsný a měl sem z toho auta dost divnej pocit když od nás odjížděl hrabal jako by to byl dragster ale pak sem si to na kousku skusil taky a nijak odvázanej sem nebyl ale to zpracování tý přestavby bylo docela děsný