Převodovka K.O.

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Franta P.

Převodovka K.O.

Příspěvek od Franta P. »

Nazdar Kluci Tak dnes sem asi dojezdil. Jdou mi tam strašně ztuha rychlosti a zpátečku tam nedám to řvou zuby ale spojka ještě vystavuje. Když mám zařazíno tak ji vymáčknu zastavim a když jí pouštim tak zabírá, ale rychlosti na místě tam musim dávat velkou silou a za jízdy jdou strašně ztuha Co stim? neni třeba dolejt jen olej? nebo co stim?
Reklama

palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

2 možnosti-Přítlačák křivá talíř.pružina a nebo u nexie pravděpodobnější pootočená vypínací páka,prasklá ve sváru.A nebo zavzdušněna.První dvě možnosti spojka ven!
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
olin

k.o převodovky

Příspěvek od olin »

měl jsem podobné potíže,nešly řadit rychlosti,jen těžko,později jen dvojka a byl to vadný spojkový váleček,ale pozor,jsou dva.
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Gumičky sem do toho kupoval asi za 200!!(na skodovku 20kč :))
Kamarád sháněl gumičky na lagunu, nevim jesi do prasátka či co a v mototechně(autoforum) mu tam něco našli z nějaký starý šáchy ale pasovali jak ulitý a za mnohem menší cenu... :shock: ;)
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.v.o.b.i.k »

Mě tam jde strašně blbě jednička a občas spátečka...To by snad nemělo nic bejt ne???Jinak ostatní rychlosti úplně v poho...
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Tak kluci je to asi určitě Lamela nebo přítlačák. spojka už nevystavuje. Kolik to bude stát??????????????? :roll:
kaso

Příspěvek od kaso »

Franta na kadett stoji komplet spojka od 4500Sk. ;)
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Na nexii je to levnější o trochu
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Tak už mi nexie zase řadí. Chtěl sem tu nejlepší spojku co ten muj opavář montuje tak mi tam prdnul Spojku od firmy Valeo komplet přítlačák lamela a ložisko za 5985 plus 1500 práce takže za 7485Kč. CO vy na to????
Habron

Příspěvek od Habron »

ta práce je OK, ale na co do Nexie montovat takovou drahou spojku? Dá se koupit minimálně o 1500 levněji.
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Nevím jak tvůj opravář ale i originál je Valeo a je levnější když ho koupíš ve skladu na Žižkově nebo Jarově
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.v.o.b.i.k »

Prosim vás,začalo mi občas cvakat ve spojce když ji sešlápnu....Nevíte čim to je???cvaká v pedálu...
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

to ti dělá spojkovej pedál na tom otočným čepu a nebo ta vratná pružina zkus tam kouknout a promazat to nebo najít nějaké místo kde by to mohlo cvakat a třeba opilovat tu hranu co tam nejspíš vznikla ;)
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

Lepsie znackove veci od nova,nez tie napodobeniny od polskych vyrobcov? Naco lacna investicia? Aby po dvoch rokoch menil znova a tesil sa,ze ma 1.500,- korun vo vrecku? Ja davam vsetko znackove,od stieracov az po piestne kruzky ak sa da a problem vzdy bol len s pracou mechanikov,nie s ND!
olin

spojka

Příspěvek od olin »

taky mi cvakalo při sešlápnutí pedálu spojky,byla to mechanická závada,technik mi upravil záběr pedálu a něco tam seřídil a je po cvakání/nejdřív jsem to prostříkával védéčkem ale za několik dní to cvakalo znova,měl jsem to asi 3měsíce/
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“