Tak a auto mam doplaceny :o)

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

Anonymous píše:kalos sa dizajnovo fakt nepodaril.
He ...

Kalos od DAEWOO ....
..alebo...
Kalos od CHEWROLET ..

:?: :mrgreen:
Reklama

Habron

Příspěvek od Habron »

S.v.o.b.i.k píše:Takže všichni chcete oktávky...To je fakt skvělý... :cry: Máme doma druhou oktávku...První byla 97 a stála za prd a teď máme 03 a ta je skvělá,ale jastli máte 850000 na vyhazování???Ještě že jí táta mame firemní...A pokud aspoň trochu oktávku znáte a jesli ste s ní,tak si budete řikat,zlatý daewoo,je to jak jet na židli...
Právě že s Oktávkou jezdím jako s firemním autem a jezdím s ní dost, takže si myslím, že vím, co od toho auta čekat.
Těch 850 sice teď nemám, ale taky bych ji nekupoval novou. Stejně nex musí mi ještě dva roky vydržet, nové auto plánuju až potom.
milosh

Příspěvek od milosh »

Svobiku, jak se jede na zidli? :lol:

Ja teda jel kamosovou Oktavkou 97 a s nexii se to neda srovnat, JEDE TO, JE TO VELKY, BRZDI TO, ZERE TO 5L NAFTY, KUFR VELKEJ JAK SVIN, no co vic si prat.. ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Miloshi , ty ako vodic uz nic, ale pasazieri vzadu si praju viac miesta :lol: :lol: :lol:
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
milosh

Příspěvek od milosh »

]Rebro[ píše:Miloshi , ty ako vodic uz nic, ale pasazieri vzadu si praju viac miesta :lol: :lol: :lol:
maly deti nepotrebuji vic mista a stejne jezdime zatim jen ve 2, takze pohoda 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Kamaz

Příspěvek od Kamaz »

No me by se jako dalsi auticko libil treba focus 2.0i 16v , 2litrova Vectra
v kombajnu (praktisch) , a nebo na vyradeni 2,0 Clio a nebo BMW 330i
v coupe ... mnam, mnam :twisted: :twisted: :lol:
Kamaz -white nexa 1.5 mpi :-)
Radmont

Příspěvek od Radmont »

JRD McLAREN píše:
Anonymous píše:kalos sa dizajnovo fakt nepodaril.
He ...

Kalos od DAEWOO ....
..alebo...
Kalos od CHEWROLET ..

:?: :mrgreen:
to ze prelepili znak daewoo chewrolet neznamena ze je to chewrolet :evil:
pokial chewrolet neda na trh nove modely a nie len premenuje tie stare, tak to pre mna bude stale daewoo

inac ta nova octavka je fakt pekna, ale radsej tu novu vectru, ta sa mi paci moc, moc, moc....
Peugeot 307 Break, 1,6, 110k
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Kamaz píše:No me by se jako dalsi auticko libil treba focus 2.0i 16v , 2litrova Vectra
v kombajnu (praktisch) , a nebo na vyradeni 2,0 Clio a nebo BMW 330i
v coupe ... mnam, mnam :twisted: :twisted: :lol:
to bawo by sa mi asi tiez pacilo. mozes mi vypisat prosim ta ktore nepotrebne organy treba predat, aby bolo dost penazi na take auto ? dik :lol:
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

S.v.o.b.i.k píše:Takže všichni chcete oktávky...To je fakt skvělý... :cry: Máme doma druhou oktávku...První byla 97 a stála za prd a teď máme 03 a ta je skvělá,ale jastli máte 850000 na vyhazování???Ještě že jí táta mame firemní...A pokud aspoň trochu oktávku znáte a jesli ste s ní,tak si budete řikat,zlatý daewoo,je to jak jet na židli...
Tak ja ostavam :evil: vy zradcovia :roll: Keby som mal prach tak tohoto modraka by som nechal seegre a isiel by som si po 5dv. strieborne Lacetti 1,8l Obrázek
Aaalebo, keby som mal moc prachu tak jednoznacne BMW 3 rady asi 330D wow to je stroj Obrázek
Urcite nie vochcafku, ktora ti zmizne aj ked ju privaris. Nas soused by mohol mildovi vypravet jak prisiel o vochcafku 1,9TDI combajn :lol: ale to neni smesne :cry: That´s all folks.
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
milosh

Příspěvek od milosh »

Ja bych si ji samozrejme havarijne pojistil ;)
Ale zatim to mam jeste minimalne na rok, 2, tu svoji zelenou krasavici :lol:
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.v.o.b.i.k »

milosh píše:Svobiku, jak se jede na zidli? :lol:

Ja teda jel kamosovou Oktavkou 97 a s nexii se to neda srovnat, JEDE TO, JE TO VELKY, BRZDI TO, ZERE TO 5L NAFTY, KUFR VELKEJ JAK SVIN, no co vic si prat.. ;)
Ale 97 je dost poruchová,hlavně topení.Sice je to velký,ale pro mě nepohodlný...Kdyby nexie byla na naftu tak žere taky málo a pokud je to kombík tak jakej z kombíku nemá velkej kufr???Ne oktávku ne...Sou lepší auta...Podle mě,ale jestli to chceš pro rodinu,tak proč ne...
Kamaz

Odpoved to Anonym

Příspěvek od Kamaz »

No ruce a nohy si urcite nech abys mel cim ridit, pridavat plyn a brzdit ,
ten nas chlapskej organ bych si radsi taky nechal s tim je obcas taky sranda no co tak treba jatra .... aspon ti neztvrdnou z chlastu !!!
:lol: :lol: 8)
Kamaz -white nexa 1.5 mpi :-)
T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Mno,já nebudu měnit autko ještě pár let minimálně,ale kdybych na to měl a mohl ho vyměnit,tak bych 100% nebral škodovku...Soráč kuci,ale jediná škodovka,která stojí alespoň za něco je Superb nebo nová Octávka... Ale ty prachy... :roll: Vubec,zlaté zahraniční auta... Je už pomalu jedno jaké,ale prostě to musí být zahraniční... ;)
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Keby bolo velmi zle, tak predam Nexiu a budem sa delit s otcom o Nissan Primeru. Este rocnik ´99 kedy to aj nejak vyzeralo :roll:
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory