motory u Lanos
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: motory u Lanos
1350 to je v Polsko 1.4Anonymous píše:Nevíte někdo jakými motory jsou vybavený Lanosy? Já mám s obsahem 1350 a nikde jinde jsem to neviděl( je to dovoz)
Ja mam Lanosa 2.0 ale to neni standartni Lanos
Sorry, don't speak Czech, but I understand a little;)
Fiat Seicento Abarth
Fiat Seicento Abarth
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Re: motory u Lanos
Nejen Polsko, ale dovazeli se i z Belgie, Italie a dokonce i z Nemecka, ono se nekdy udava 1.3 jindy 1.4, on uz to tu psal Petrm, je to nejak mezi, ten obsah presne, ale faktem je, ze u nas se vubec neprodavali, ani oficialne nedovazeli...Kravitz píše:1350 to je v Polsko 1.4Anonymous píše:Nevíte někdo jakými motory jsou vybavený Lanosy? Já mám s obsahem 1350 a nikde jinde jsem to neviděl( je to dovoz)
Ja mam Lanosa 2.0 ale to neni standartni Lanos
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To je presne ten obsah co se nekdy pise 1.3 a nekdy 1.4, ale vzdy se jedna o tento obsah co masMareman píše:Já sám mám Lanose s obsahem 1349 ccm. U nás se neprodávaly, já ho mám z Itálie Kupoval jsem ho mimo jiné i proto, že údajně není o moc línější než 1,5ka a má o řád níž povinný ručení.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Já vím........záleží jak moc je ten kdo to zaokrouhluje matematik a od které číslice to děláAkri píše:To je presne ten obsah co se nekdy pise 1.3 a nekdy 1.4, ale vzdy se jedna o tento obsah co masMareman píše:Já sám mám Lanose s obsahem 1349 ccm. U nás se neprodávaly, já ho mám z Itálie Kupoval jsem ho mimo jiné i proto, že údajně není o moc línější než 1,5ka a má o řád níž povinný ručení.
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
motory u lanos
Já mám motor 1,5
Peggy
Peggy