serviska cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: serviska cruze
kdyby byly vodorovně pod hlavními světly a menší tak proč ne ale tohle je celkem výstřední a 2x se to tam nehodí ..
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
- Reklama
Jsou to ledky denního svícení, můžeš si je dát do tvaru jaký se ti líbi. Můžeš použit třeba jenom 3 dá se stím pěkně pohrát, myslím že ReWegar sem už nejaké nápady dával na Orůandu
Carthell Prg
- petrisek.pistolik
Tak, dnes první servisní prohlídka s výměnou oleje a filtru, jinak běžná kontrola a celkem cena 3.417,-Kč - Autosalon Dědek RK, je fakt, že olej vyšel na 2.000 (Castrol Edge Professional 54W-30), což je docela dost, když na netu jej lze sehnat i podstatně méně, ale vše bez starostí a shánění a velmi solidní jednání od zaměstnanců autosalonu.
Alfa Romeo 33
Citroën BX
Škoda Favorit
Citroën Xantia
Opel Corsa
Chevrolet Cruze HB LT+, 1.6, béžová met., 2011
Citroën BX
Škoda Favorit
Citroën Xantia
Opel Corsa
Chevrolet Cruze HB LT+, 1.6, béžová met., 2011
Absolvoval som druhú servisná prehliadka po 30000 km, cena 102 €, olej vlastný 6 l 35€.
Vymenili brzdovú kvapalinu, olejový filter, peľový filter, kontrola a namazanie pántov dverí,kontrola a nastavenie svetiel
kontrola brzdovej sústavy, skušobná jazda.
Vymenili brzdovú kvapalinu, olejový filter, peľový filter, kontrola a namazanie pántov dverí,kontrola a nastavenie svetiel
kontrola brzdovej sústavy, skušobná jazda.
Zdravim panove,
dnes jsem byl na prohlidce po 30 000Km BS Auto v Motole a spokojenost. Nejsem ten typ co by si nosil svůj olej na garancku, ale nikoho za to neodsuzuji:) Par servisu jsem si obvolal kolik za kolik 2. garancu delaji a byl jsem mile prekvapen, ze vsichni dotazani nemeli s předbeznym rozpoctem problem a s fleku mi castku sdelili.
Byl jsem mile prekvapen, ze nejlevnejsi byli prave v BS, tak jsem se tam včera objednal a dnes me vzali. Byl jsem s hlavnim sef mechanikem domluven, ze pokud bude nejaky vetsi financi problem urcite mi zavola. Rano v 8 jsem auto dal a ve 12 mi pan volal, ze auto je hotove a at si pripravim 4 200Kč včetně DPH.
Nevim jestli jsem se tam nekomu libil, ale na olej jsem dostal 50% slevu. Druha moznost je, ze olej nemohou udat, protoze tam chodite vy s vlastnim (mimochodem pokud je to pravda, tak děkuji) Dale jsem dostal 15% slevu na zbytek. Je pravda, ze jsem zaplatil 20 kacek za tesnici krouzek, kteryby mel spadat do zaruky, ale tomu se mohu je smat.
Dalsi vec, ktera me prekvapila byla ochota a chovani sefa servisu. To take cenim, proto vsem mohu jen doporucit.
dnes jsem byl na prohlidce po 30 000Km BS Auto v Motole a spokojenost. Nejsem ten typ co by si nosil svůj olej na garancku, ale nikoho za to neodsuzuji:) Par servisu jsem si obvolal kolik za kolik 2. garancu delaji a byl jsem mile prekvapen, ze vsichni dotazani nemeli s předbeznym rozpoctem problem a s fleku mi castku sdelili.
Byl jsem mile prekvapen, ze nejlevnejsi byli prave v BS, tak jsem se tam včera objednal a dnes me vzali. Byl jsem s hlavnim sef mechanikem domluven, ze pokud bude nejaky vetsi financi problem urcite mi zavola. Rano v 8 jsem auto dal a ve 12 mi pan volal, ze auto je hotove a at si pripravim 4 200Kč včetně DPH.
Nevim jestli jsem se tam nekomu libil, ale na olej jsem dostal 50% slevu. Druha moznost je, ze olej nemohou udat, protoze tam chodite vy s vlastnim (mimochodem pokud je to pravda, tak děkuji) Dale jsem dostal 15% slevu na zbytek. Je pravda, ze jsem zaplatil 20 kacek za tesnici krouzek, kteryby mel spadat do zaruky, ale tomu se mohu je smat.
Dalsi vec, ktera me prekvapila byla ochota a chovani sefa servisu. To take cenim, proto vsem mohu jen doporucit.
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon LT(Z) cihlová kůže
Carthell Prg
Carthell Prg
O tomhle bych si mohl u Dojáčka jen nechat zdát
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Ta jsem volal a relki mi 7500 Kč to same Srba
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon LT(Z) cihlová kůže
Carthell Prg
Carthell Prg
- Scorpion.11
Blahopřeji, protože to je suprová cena za první servisku Já za Aveo platil ještě více. Jinak jak píšeš ty rozdíly v servisech je teda dosti znatelné
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Prvá garančka za mnou, cena 2450,-:
EDIT: BSAuto Brno
- Filter KITOIL (160,-)
Spray WD + Teflon + Cu + Ceram (50,-)
Cistic (136,-)
Uni. mazadla (44,-)
Prohlidka vozu (990,-)
Vycisteni + serizeni brzd (660,-)
EDIT: BSAuto Brno
Chevrolet Cruze 1.8 LTZ Olympic
Zdravím, zvažuji, že na druhou servisku co pojedu v lednu, už navštívím jiný servis a vezmu si sebou i vlastní olej. Jaký by jste mi doporučili pro motor 1.6? Díky koukal jsem na nějaký Dexos nebo jiný?
http://www.oleje-cz.cz/gm/gm-5w-30/gm-o ... 30-5l.html
http://www.oleje-cz.cz/gm/gm-5w-30/gm-o ... 30-5l.html
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
- Scorpion.11
Já ho též odtud pravidelně beru a dávám do servisu na výměnu
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Díky objednáno
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Hojte,máte někdo zkušenost s garančkama v Autobondu v Karlových Varech,cena atd.?díky
Chevrolet cruze 1.6LT+ 91kw 2012 LPG
Nazdar šeci,tak dnes mám za sebou prvú serv.prehliadku.Bol som v Topolčanoch a velká spokojnosť.Málo kde sa dnes stretávam s takou ochotou.Čas práce cca dve hodiny,cena 167eur.Nieje to málo ale čo už.Navyše vymenený držiak slnečnej clony(zadara).Takže môžem len doporučiť.
CHEVROLET CRUZE 1.8 LTZ
Som sa dnes objednal na servisku po 15000 km.
Bol som vo FanCar BA a povedali mi, ze cena je cca 150.
Na otazku ohladom vlastneho oleja mi povedali, ze ked donesiem original GM (Dexos 2 5W-30), tak so zarukou problem nie je. A ze cena oleja u nich je 60 Euro, takze to mi odrataju.
Takze by ma to malo vyjst cca 90 Euro + vlastny olej + poplatok za likvidaciu stareho oleja 9 Euro. To vraj maju zaratane v cene ich oleja, ale ked si donesiem vlastny, tak to musim doplatit.
Som zvedavy, aka bude skutocnost - dam potom vediet.
Btw. volal aj do M a H v Petrzalke, a ti mi povedali, ze vlastny olej nepodporuju a ze to nerobia.
Bol som vo FanCar BA a povedali mi, ze cena je cca 150.
Na otazku ohladom vlastneho oleja mi povedali, ze ked donesiem original GM (Dexos 2 5W-30), tak so zarukou problem nie je. A ze cena oleja u nich je 60 Euro, takze to mi odrataju.
Takze by ma to malo vyjst cca 90 Euro + vlastny olej + poplatok za likvidaciu stareho oleja 9 Euro. To vraj maju zaratane v cene ich oleja, ale ked si donesiem vlastny, tak to musim doplatit.
Som zvedavy, aka bude skutocnost - dam potom vediet.
Btw. volal aj do M a H v Petrzalke, a ti mi povedali, ze vlastny olej nepodporuju a ze to nerobia.