Kdo kde potkal majitele Orlanda
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Kdo kde potkal majitele Orlanda
Tak jsem byl na té Mikulášské, jak píši jinde a jedno Orlando tam bylo. Parkoval prakticky vedle, tak jsem mu dal letáček. Nakonec jsem je viděl i přicházet, tak jsem je na to upozornil,ale připadalo mi, že je spíše obtěžuji, místo aby družili. Škoda.
- Reklama
No já ho viděl zaparkovaného v Krči pod barákem, myslím spz 2AC , nebo 2AM už jsi nejsem jistý.Palomita píše:Tak jsem koukala na mapu, kde to vůbec je včera jel Honza po poledni pro babičku do Krče, ale myslím si, že jel jako vždycky po Jižní spojce, tak to jsme asi nebyli my. Dnes jsme nějak po desáté jeli do Roudnice přes Prahu, o necelý 2 hodiny později jsme jeli přes Prahu zpátky.
Při dnešním cestování jsme viděli bílý Orlando (2AM... dál nevím), bílýho Cruze a Captivu s upraveným předním znakem. Ale už nevím, kdy a kde to bylo
Carthell Prg
Máme 2AZ a jako poznávací znamení na zadním skle clonky Biker inside a 2 oranžový nálepky Dítě v autě
Fiat Panda 750 L, r.v. 1987
Ford Mondeo Combi 2.0, r.v. 2003
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 Arctic blue, r.v. 2012
Ford Mondeo Combi 2.0, r.v. 2003
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 Arctic blue, r.v. 2012
Dnes jedno biele DK - Dolny Kubin pri kii v Ziline , asi sa roztrhlo vrece s orlikmi
Chevrolet Orlando 2.0 VDCI 96 Kw strieborna metaliza
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
este jedna Thalia 2009 v garazi
po novom mamina ma ceed 2018
V okolí Žiliny je Orlíkov hodne, asi tam majú hniezdonahox píše:Dnes jedno biele DK - Dolny Kubin pri kii v Ziline , asi sa roztrhlo vrece s orlikmi
Pewter v Rači, smer Svätý Jur. Dal som letáčik Raz som ho tam už videl, len vtedy nebolo ani času ani letákov
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Jeden kamos jej potkal v USA, ale to se jeste neprodavalo
Ale treba prvni clen
Ale treba prvni clen
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A kdy ? Budu potkávat v orlandu tebe Milosi
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
zatim ne, obe auta nam jezdi v pohode, takze neni duvod vyndat z penezenky 400t a v Nemecku o ojety automat nezavadis.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Vcera v Banskej Bystrici 3ks a jeden dva krat bordovy zo Zvolenskou znackou
Chevrolet Orlando 2.0 VDCI 96 Kw strieborna metaliza
Dnes cca pul hodiny zpet jedno prazske bile orlando nedobrzdilo v Usti ve Vseboricich kousek od Kauflandu u prechodu, pekne "vytuneny" predek, snad to nebyl zadny clen z fora
V bílem s pražskoun spz jsem viděl nedávno nějakou ženskoumilosh píše:Dnes cca pul hodiny zpet jedno prazske bile orlando nedobrzdilo v Usti ve Vseboricich kousek od Kauflandu u prechodu, pekne "vytuneny" predek, snad to nebyl zadny clen z fora
No mel to slusne naboreny, ale diky tomu jak to je vysoky a velky auto tak to mel "jen" zmackly a vlnu na predni kapote, byt to neco mensiho tak je pul auta pryc. U policejni dodavky staly 2 zensky a 1 pan.
Tak je to možný že to byla ona A co to druhé auto to dopadlo jak a co to bylomilosh píše:No mel to slusne naboreny, ale diky tomu jak to je vysoky a velky auto tak to mel "jen" zmackly a vlnu na predni kapote, byt to neco mensiho tak je pul auta pryc. U policejni dodavky staly 2 zensky a 1 pan.
Jeli jsme s detma z mesta, bouracka byla ve smeru do mesta, prvni bylo tusim cerveny vw polo a za nim orel, asi nedodrzel bezpecnou vzdalenost, byli tam snad 4 policejni auta tak jsem nechtel dlouho zaclanet