Sportovy filter
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Sportovy filter
Hosi idem kupovat sport.filter.Aky mate namontovany vo svojej kare.Prosim presny typ ak je mozne aj cenu Budem vyberat
- Reklama
- Blue Lanos
Re: Sportovy filter
Pre tvoju info mam super sportovy papierovy za 300sk Doporucujemkaso píše:Hosi idem kupovat sport.filter.Aky mate namontovany vo svojej kare.Prosim presny typ ak je mozne aj cenu Budem vyberat
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sportovy filter
Tak tento uz mam. Je na dve veciBlue Lanos píše:Pre tvoju info mam super sportovy papierovy za 300sk Doporucujemkaso píše:Hosi idem kupovat sport.filter.Aky mate namontovany vo svojej kare.Prosim presny typ ak je mozne aj cenu Budem vyberat
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Já mám světoznámý GREEN. Je to ten nejlepší filtr, který můžeš na Nexii koupit, myslím, že ho má i Milosh a je s ním taky nad míru spokojenej, že, Mildo?
A cenu si už nepamatuju, asi nějak kolem 3.000 Kč, ale jsou to už 2 roky...
A cenu si už nepamatuju, asi nějak kolem 3.000 Kč, ale jsou to už 2 roky...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Vlozka K&N, Ivanova oblibena Cena byla asi 1800,- neb jsem dostal slevu, jinak stoji asi 2100,-
Ma mit zivotnost 1 000 000 mil
Koupil jsem si k tomu cistici sadu za 500,- a tak 2x rocne ho vycistim, ujedu rocne tak +-15000km
Ma mit zivotnost 1 000 000 mil
Koupil jsem si k tomu cistici sadu za 500,- a tak 2x rocne ho vycistim, ujedu rocne tak +-15000km
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Já čistím tak 5x do roka, je to potřeba kvůli náporovému sání - filtr se více špiní. A čistím jak jinak než mojí a Milošovou oblíbenou GREEN sadou!!!!
A kaso, někde jsem tu výše četl cosi o K&N filtru, tak ten prosímtě nekupuj, je to pěknej shit...
A kaso, někde jsem tu výše četl cosi o K&N filtru, tak ten prosímtě nekupuj, je to pěknej shit...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ivane, chces tady zase rozpoutat debatu jakej je lepsi?
Zeptej se v cizine, jestli znaj znacku green a budou na tebe koukat jak na blazna. KN je celosvetove znama znacka a asi vedi proc !!!!
A navic - cenove to je skoro to samy, tak proc si tu kvalitu nezaplatit,ze?
Jinak cistici sadu mam JR, sice je to na modry filtry, ale jelikoz mam vlozku tak je mi to u prd...e
Zeptej se v cizine, jestli znaj znacku green a budou na tebe koukat jak na blazna. KN je celosvetove znama znacka a asi vedi proc !!!!
A navic - cenove to je skoro to samy, tak proc si tu kvalitu nezaplatit,ze?
Jinak cistici sadu mam JR, sice je to na modry filtry, ale jelikoz mam vlozku tak je mi to u prd...e
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet