To ja netusim, ale ked si pozries ten prvy obrazok, tak ta tryska je uplne pri skle, preto mam obavu, ci to vobec na to sklo dostrekne, ked trysky mame az na kapote.
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Ten přístup nezávisí na značce auta, ale právě na prodejci...
Já koupil Hjondé u Autozeman na základě nabídky na automodul.cz, a nedoporučil bych ji (firmu Autozeman) ani největšímu nepříteli (pokud by nešlo o cenu). Nechci se rozepisovat, sem to nepatří, ale tahle firma prostě nemá vůbec žádný zájem o zákazníka.
BTW on ani přístup Hjondé k zákazníkovi není moc košér... Najdu nějakou dost podstatnou botu na webu, napíšu to na mail, co jsem na onom webu našel, a jakýsi manažerský vocas mně napíše v podstatě to, že na mne sere, protože web obhospodařuje jejich prodejce... (asi bych to měl nějak vytušit).
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
no mě tam jde hlavně o to že už bylo vše vyřízené a stačilo podepsat smlouvu, ale ještě před tím jsem chtěl vidět vůz který pro nás budou chystat (ještě před tím nám řekli že je to nové SKALDOVÉ auto) a když jsme přišli k autu tak mělo prasklý nárazník černé čmouhy od nějaké gumy nebo plastu atd. pak z nich vylezlo že auto bylo vystavené a nechtěli dát ani malou slevu jako na vystavený vůz
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
omlouvám se,jen sem jukl na cenu,je to bez DPH a s poštou za celkových 390,-
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark