Nová Captiva a přední vlečné oko
Moderátor: Blue Lanos
zkusil už někdo namontovat a hlavně použít přední vlečné oko ?? Importér se k tomu staví docela zajímavě: prý postupovat dle příručky
- Reklama
Re: Nová Captiva a přední vlečné oko
A ty jo?
a proč se asi ptám??? Při pohledu na přední ozdobnou lištu (na staré Captivě nebyla) jsem to zkusil!! Oko je za tou lištou hezky schováno a lano by tu lištu urvalo!!
Podľa toho návodu máš pred ťahaním ten predný spojler demontovať... ( uprednostniť máš ale odťahovku ).
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Nechci se hádat, ale tak na 90% to já ve svém návodu k nové Captivě (koupena září 2011) takto napsáno nemám Ale představa že to budu potřebovat použít a budu ležet pod autem a povolovat cca 5 šroubů. Nemyslím, když auto "exne" (to se u Captivy jistě nestává) ale když potřebuješ někoho vytáhnout apod. Asi před 2 měsíci jsem to potřeboval, naštěstí se šlo s Captivou otočit a použít zadní oko. Je to ale příšernost. Kde jen soudruzi z Koreje udělali chybu ?
Hold musi obcas technika ustoupit designu
Taky jsem na to minule koukal a demontovat tu listu nemusis v pripade, ze te potahne Lambo
Popravde, uz jsem otestoval Chevrolet assistance a funguje celkem slusne, jen odtahovku poslali 500 m ode me doprava a nahradni vozidlo mi privezli 500 m nalevo. Jeste, ze jim dali na me tel. V nejhorsim mam asistencku k havarijce. A z prikopu po spatnych zkusenostech jiz nikoho netaham (krom blizkych pribuznych, ale na to mam jinou techniku k dispozici).
Taky jsem na to minule koukal a demontovat tu listu nemusis v pripade, ze te potahne Lambo
Popravde, uz jsem otestoval Chevrolet assistance a funguje celkem slusne, jen odtahovku poslali 500 m ode me doprava a nahradni vozidlo mi privezli 500 m nalevo. Jeste, ze jim dali na me tel. V nejhorsim mam asistencku k havarijce. A z prikopu po spatnych zkusenostech jiz nikoho netaham (krom blizkych pribuznych, ale na to mam jinou techniku k dispozici).
no technika musí ustoupit designu, to ano ale snad má všechno své meze!! Nekupuji si SUV na cestu do Národního divadla!! První Captivu jsem měl 5 let a 100% spokojenost, dalo se s ní najet do sněhové závěje urovnat místo pro parkování normálního auta, občas ho popotáhnout, prostě "SUV auto" normálně používat. Stále hledám jak se té lišty zbavit a nechat tam dát třeba nižší a pevnou. Zatím jsem nikde na nic takového nenarazil. Jinak ale motorický rozdíl proti starému modelu je nesrovnatelný!! Za rok jsem s novou najel 45000km a se starým modelem 150000km, všechno vcelku bez problémů. Jenom je trapné "drhnout" SUVéčkem o obrubník, kde třeba Multipla nemá problém
S drhnutim jsem problem jeste nemel, ale uz jsem si rikal, ze po prvnim zadrhnuti tuto listu sundam a dam tam pruh gumy, ta by pak mohla zkousnout i to oko
Presne to same jsem si rikal ja. Jak nekde skrtnu tak to ufiknu. Ale zatim se tak nestalo.celtikus píše:S drhnutim jsem problem jeste nemel, ale uz jsem si rikal, ze po prvnim zadrhnuti tuto listu sundam a dam tam pruh gumy, ta by pak mohla zkousnout i to oko
Ja si spis rikal ze by sla trochu snizit jeji vyska a navic ji soudruzi nesroubovali zespodu, ale zvrchu
A jde to vubec odsroubovat zespodu?JTR píše:Nechci se hádat, ale tak na 90% to já ve svém návodu k nové Captivě (koupena září 2011) takto napsáno nemám Ale představa že to budu potřebovat použít a budu ležet pod autem a povolovat cca 5 šroubů. Nemyslím, když auto "exne" (to se u Captivy jistě nestává) ale když potřebuješ někoho vytáhnout apod. Asi před 2 měsíci jsem to potřeboval, naštěstí se šlo s Captivou otočit a použít zadní oko. Je to ale příšernost. Kde jen soudruzi z Koreje udělali chybu ?
Uz si to nepamatuju, ale zdalo se me ze je to sroubovany od motoru
To take nevim, jen me zarazilo, ze na fotkach z Koree nebo USA tam tu listu nemaji vubec. Zajimalo by me, jestli je to bez ni hlucnejsi. Jezdim nekdy dost rychle (samozrejme na autobahnu), tim myslim maximalku a tam uz uhluk dela kdeco.
Tu listu davaj na zapade. Od nas na vychod jej nedavaj
Tak uz nekdo namontoval predni vlecne oko?
jak jsem psal na začátku: já ano!!! A to oko je hezky schované za tou ozdobnou lištou. Měl jsem to i nafocené a posílal fotku na importéra. Prostě bez urvání ozdobné lišty nejde použít. Nevím zda faceliftovaná Captiva nemá už tu lištu nižší, zdálky to tak vypadá
- Hanzy
Koukám to pěkně podělali s ozdobou...bych jim dal kartáč tohle auto lidi normální kupujou do terénu a hor a tak je jen na ozdobu...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha