blázen?Krtek píše:No tak zadek u HB je ai nejhnusnější část auta co jsem kdy potkal na cestách (Dodo_BA píše:super zo zadu sa mi páči viac ako hb
Chevrolet Cruze Station Wagon - Cruzík Kombi
Moderátor: Blue Lanos
Re: Chevrolet Cruze Station Wagon - Cruzík Kombi
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
- Reklama
....třicítku - splněním pod víčkem nádrže.jezevec píše:miltík: kolik stála ta přestavba na LPG?
Chevrolet CRUZE SW 1.8 LTZ - LPG
tak to je do pohody... btw. ten objem nádrže je v litrech. v audině mám taky 68Lmiltík píše:....třicítku - splněním pod víčkem nádrže.jezevec píše:miltík: kolik stála ta přestavba na LPG?
Audi A4 B5 1.8T LPG - na prodej
..tak po víkendu mám najeto cca 1200 km- Ze začátku jsem pořád srovnával s předchozí octávkou, ale budu na to muset zapomenout. Na druhou stranu jsem zatím spokojený. Už jsem i zapnul LPG a zatím nepozoruji žádný rozdíl ve výkonu (jsem nováček co se týká LPG)...... První co asi začnu řešit jsou boční lišty. Brouzdal jsem po netu a na SW jsem nic nenašel, takže jěště chvilku počkám a pak asi půjdu do chromové metráže. Pořád pokukuji po autech co kdo má, a na bílejch si myslím že chrom vypadá podstaně líp než černá.
Krtku tak to asi jezdíš dokolečka pouze v autosalonu Bentley-Lamborghini v Praze, pak bych to bral, že asi Cruze HB je ošklivýKrtek píše: No tak zadek u HB je ai nejhnusnější část auta co jsem kdy potkal na cestách
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
S Krtkem souhlas, zadek cruze hb je proste divnej, meli udelat sedan a kombi, stejne se ted hb nebude moc prodavat potom co je venku kombik.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Dimco Nubira 97
Je pravda že HB má zvláštny zadok, ale všimol som si že dosť záleží od farby a samozrejme, koľko ludí, toľko chutí a nie vždy sa všetko podarí. Viď superb, Combi je niečo prekrásne a sedan, predok krásny ale ten zadok ach
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Blázni!!!! Neznamená, že když je zadek "nespojitelnej" s jiným autem, tak je hned divnej??? Jako nic proti sedanům, ale ten si často spletu s nějakým BWM ale HB nikdy
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
Ne asi. Ale na tý barvě taky záleží, to je fakt.
Beztak je ten zadek, ale zajímavej, protože tě u HB zaujme, je jinej.
Sedan je klasika, nemá cenu dál řešit.
A kombi? Mě se líbí, ale nic extra. Neurazí ale ani nezaujme, jak již bylo řečeno, bohužel je to trochu tuctovka.
Edit Mod: Zbytočná citácia predošlého príspevku
Beztak je ten zadek, ale zajímavej, protože tě u HB zaujme, je jinej.
Sedan je klasika, nemá cenu dál řešit.
A kombi? Mě se líbí, ale nic extra. Neurazí ale ani nezaujme, jak již bylo řečeno, bohužel je to trochu tuctovka.
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Vše je na jednotlivci - kdo má sedana nebude si ho pomlouvat...... Mně osobně se sedan moc líbí (už jsem měl hodně aut), ale stejně jsem měl pokaždé HB nebo kombi - protože jsem baráčník a je to praktické
..tak mám po měsíci najeto cca 2OOO km a zatím veliká spokojenost. Jediné co mě drtí v tomto počasí je ža mám bok auta až nad kliky pěkně zas.... Nevím kde udělali soudruzi chybu, asi se budu muset poohlídnou po nejakejch zástěrkách. Už jsem na fóru koukal a nevím jestli to zástěrkama vyřeším a nebo je špatnej "bombírunk" u blatníku. Máte stím někdo zkušenost ? Je to vopruz jít do auta otvírat špinavou klikou.
zástěrky jsou dobrá věc nejen na zimu, na aveo si tady hodně dávali zástěrky elegant, i já je mám a auto je s nima o dost čistější, navíc pár za 150 Kč..
http://www.vapol.cz/cz/produkt/zasterky ... rettyPhoto
http://www.vapol.cz/cz/produkt/zasterky ... rettyPhoto
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
Za ty prachy bych je dal i na Orla
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
asi tak kdyby si je někdo chtěl koupit tak na předek doporučuji elegant 1, ty jsou kratší a dozadu elegant 2..mají je i v normálním obchodě s autopříslušenstvím
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
..díky za radu a půjdu do nich.