Tak a auto mam doplaceny :o)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Tak a auto mam doplaceny :o)
Pratele, je to tady. Den, na ktery jsem mel cekat 4 roky, se nakonec zkratil o rok, a necekane mi prislo stavebni sporeni, tak jsem sve auto mohl doplatit a tim padem uz je uplne moje
Tak ted ho bud zacnu poradne tunit, nebo zacnu setrit na Lacetti
Ale uz jsem precejen starsi a rozumny (obcas), takze budu s rozvahou vymyslet, co s tim balikem penez udelam
Ale uz jsem precejen starsi a rozumny (obcas), takze budu s rozvahou vymyslet, co s tim balikem penez udelam
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
hmm, mam havarijni, takze az budu chtit novy, dobre nekde zaparkuje na rohu]Rebro[ píše:Tak Miloshi, a uz ho konecne mozes rozbit
Jinak ja uz bydlim, na to mam druhej uver, no vlastne ted uz splacim jen ten byt
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
fireman píše:ve don ho nedavno rozbil]Rebro[ píše:Tak Miloshi, a uz ho konecne mozes rozbit
co to je za jazyk??
Re: Tak a auto mam doplaceny :o)
Radsej setri na Lacetti.Je to pekne auto a hlavne bude nove.Onedlho budu aj mne vyplacat stav.sporeniemilosh píše:Pratele, je to tady. Den, na ktery jsem mel cekat 4 roky, se nakonec zkratil o rok, a necekane mi prislo stavebni sporeni, tak jsem sve auto mohl doplatit a tim padem uz je uplne moje