ja to tipuju na spatny nahusteni, kazdopadne dnes jdu na vyvazeni, geometrii a natlakuju tak 2,3 vpredu, 2,2 vzaduOndras píše:Jsou sjeté k oběma okrajům, nebo jen uvnitř nebo venku? Může to být podhuštěním, ale i třeba geometrií, což ale vzadu neovlivníš. Myslím, že tvoje kola mají menší ET než plecháče, takže střed běhounu je jinde, než bylo zamýšleno při návrhu náprav a díky tomu je zatěžován nestandardně. Pokud ale rozdíl není moc velký nebo to není na každé gumě jinak, tak bych to neřešil.jakub píše:divny je, ze vsechny gumy jseou smerem ke kraji vic sjety (asi o 1mm) zeby podhusteny?
nove letní pneu - ano/ne
Moderátor: Blue Lanos
Re: nove letní pneu - ano/ne
- Reklama
??? to čo tu píšeš si si aj nejak overil ???Radim píše:gumy na léto neměním, jezdím furt na zimních, pokud člověk jezdí slušně tak se ani v horku moc neopotřebovávají a spotřeba není o moc vyšší oprati letním gumám.
??? Koľko najazdíš kilometrov za rok ???
Ja cca 12 000 na letných a cca 4000 na zimných...
A to by mi peňaženka (ani žienka a ani srdce) takýto drahý špás nedovolila...
Odhliadnuc od toho, že zimné gumy sú na leto moc mäkké na to, aby si zachovali potrebné vlastnosti a to hlavne pri brzdení !!!
samozřejmě že jsem si to ověřil, jinak bych to sem nepsal.RoSta píše: ??? to čo tu píšeš si si aj nejak overil ???
??? Koľko najazdíš kilometrov za rok ???
Ja cca 12 000 na letných a cca 4000 na zimných...
A to by mi peňaženka (ani žienka a ani srdce) takýto drahý špás nedovolila...
Odhliadnuc od toho, že zimné gumy sú na leto moc mäkké na to, aby si zachovali potrebné vlastnosti a to hlavne pri brzdení !!!
za rok asi 10 000
je třeba jezdit tak abys moc nebrzdil
pokud už musíš při brzdění pálit gumy jsi v situaci kdy pomáhaj hlavně zapnuté pásy a deform. zóny. a i letní pneu se ti rychle sjede
a teď vážně, na zimních gumách v létě problémy nemám - asi je to tím že toho tolik nenajezdím...