A co na to ta Tvoje?Akri píše:jo, ale kecame u tohoBrainman píše:to jste si ale pekne pokecali, vy taky nesoulozite?
LPG III. - Servis-HOTOVO!!!!!!
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
to sem byl jaAnonymous píše:Cauec, chlapi mám menši problem s plynem(hol. BRC v Nexii),po ránu, po nastartování se to v klidu ohřeje na benz., ale jak přepne na plyn tak to chcipe, až tak po 10 km to přepnu na lpg-nohu z plynu a ono se to chytne..., ale jen poránu, pak je to ok-nemohl by to být ten filtr???
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Už snad 5 let tankuju skoro výhradně PB plyn a nemůžu si na nic ztěžovat. Neměl jsem s plynem jedinej problém. Dokonce se mi díky PB plynu povedlo rozjezdit auto i když už nechtělo startovat ani na benál.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Mne rikali, ze kralupol je asi tak nejlepsi, ale to ja nevim, jen, ze to oni rikali..Krtek píše:Už snad 5 let tankuju skoro výhradně PB plyn a nemůžu si na nic ztěžovat. Neměl jsem s plynem jedinej problém. Dokonce se mi díky PB plynu povedlo rozjezdit auto i když už nechtělo startovat ani na benál.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
Ja beru Flagu nebo Kralupol (v Gere mi vzdycky nejvic doporucovali Flagu) a oboji se mi zda dobry (Flaga by mela mit o neco vyssi oktanove cislo) i kdyz i pak, se to nekdy zasvini. Ale rozdil mezi ruznym LPG je podtstane vetsi nez mezi benzinem (jak v kvalite jizde tak treba i v tom, ze maji o 1/3 ruzny dojezd na plnou nadrz pri jizde po stejne trase stejnym stylem).Akri píše:Mne rikali, ze kralupol je asi tak nejlepsi, ale to ja nevim, jen, ze to oni rikali..Krtek píše:Už snad 5 let tankuju skoro výhradně PB plyn a nemůžu si na nic ztěžovat. Neměl jsem s plynem jedinej problém. Dokonce se mi díky PB plynu povedlo rozjezdit auto i když už nechtělo startovat ani na benál.
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Tak to uz jsem taky zjistil s tim dojezdem, nemohl jsem se nejak dopocitat, pak uz me to taky napadlo, ted beru pokud to jde stale u jedne pumpy. No jo, chce si to vsechno vyzkousetPavelZ píše:Ja beru Flagu nebo Kralupol (v Gere mi vzdycky nejvic doporucovali Flagu) a oboji se mi zda dobry (Flaga by mela mit o neco vyssi oktanove cislo) i kdyz i pak, se to nekdy zasvini. Ale rozdil mezi ruznym LPG je podtstane vetsi nez mezi benzinem (jak v kvalite jizde tak treba i v tom, ze maji o 1/3 ruzny dojezd na plnou nadrz pri jizde po stejne trase stejnym stylem).Akri píše:Mne rikali, ze kralupol je asi tak nejlepsi, ale to ja nevim, jen, ze to oni rikali..Krtek píše:Už snad 5 let tankuju skoro výhradně PB plyn a nemůžu si na nic ztěžovat. Neměl jsem s plynem jedinej problém. Dokonce se mi díky PB plynu povedlo rozjezdit auto i když už nechtělo startovat ani na benál.
AKRI - (byl) Muž z Ria !