Marlboroman píše:Tak se snazim Orlandu pomoct v prodejnosti a prave jsem byl slozit zalohu za 2.0 LTZ bila - skladovka:)...az se vratim ze sluzebky tak si pro nej v sobotu jedu;) tesim se jak malej Jarda:)
Vítej kde ho kupuješ ,za kolik a odkud jsi
Diky za privitani...kupuju ho v kunine u pana Horecky, super jednani...jsem z druheho konce republiky, konkretne Kadan:)...cena 422T fleet
Marlboroman
Chevrolet Orlando 2.0 VCDi 120kw; LTZ White - 2012-....
Honda Civic 5D 2.2 i-CTDI 103kw; Black - 2008-....
Daewoo Lanos 1.5 - 1999-2010
Tak od vcerejska je doma...zatim najeto 600km, pekny svezeni, ale mam se co drzet, aby jsem to hned neprotahnul jako "cernocha":)
Black and white power
Přílohy
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
No po zkusenostech s udrzbou cerne na Honde jsem volil neco praktictejsiho:)
A za druhe (majitele jinych barev Orlu odpusti:) je Orel v bile nejhezci (a jeste v cerny, ale tam hrala roli ta udrza)
Jinak Poky dotaz..., tvoji samolepku si muzu nechat udelat z tvych podkladu, ktere jsem tu nekde zahledl, nebo na to mas nejakej copyright?:)
Marlboroman
Marlboroman píše:No po zkusenostech s udrzbou cerne na Honde jsem volil neco praktictejsiho:)
A za druhe (majitele jinych barev Orlu odpusti:) je Orel v bile nejhezci (a jeste v cerny, ale tam hrala roli ta udrza)
Jinak Poky dotaz..., tvoji samolepku si muzu nechat udelat z tvych podkladu, ktere jsem tu nekde zahledl, nebo na to mas nejakej copyright?:)
Marlboroman
Nejprve vítej!
Za druhé my černí ti téměř odpouštíme
Já osobně na tom špinavém, ošklivém autě nevidím nic špatného, protože to tu v Praze zapadne do průměru a nevyčnívá. Což jak někteří z vás vědí, je k nezaplacení.
A za třetí - teď už jen jezdit a jezdit ...
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ černá Carbon Flash
+ original hliníkové prahy
+ folie
+ aktuálně 17" originály, 16" zimní pneu na plechách čerpají síly ve sklepě
+ držák rezervy
Zdarec, taky tě vítám mezi námi Orlanďáky. Přeji ti ať dobře slouží a mnoho šťastných km. Jinak doufám že tě někde brzy potkám a budeš mít nálepku Eaglu
Bílá je dobrá, ale černá je lepšíííííííííí
Budvyk.cz
Škoda 125 GLS Favorit 136 LS Hyundai Lantra combi 1,6 16V Peugeot 307SW 2Hdi Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní) Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)