Benzín na Kladně

Moderátor: Blue Lanos

celtikus

Benzín na Kladně

Příspěvek od celtikus »

Puvodne jsem napsal celkem rozsahlou reakci na nektera vyse uvedena "moudra", ale pak jsem si uvedomil, ze diskutovat s nekterymi lidmi nema cenu.

Pred par mesici take byli chytraci, co nechteli kupovat "predrazeny" rum od renomovanych vyrobcu a chodili si kupovat ten levnejsi od Draka ...
Reklama

pejee

Re: Benzín na Kladně

Příspěvek od pejee »

Tak pro představu u nás ceny n95: Benzina Vsetín 37,90, Shell Vsetín 37,90, Shell Lutonina 36,90, Zlín Benzina 36,40, Petra Zlín - cca 34,90. Beru většinou na shell a benzina, tank ono vůbec neznám takže nevím jak kvalitní mají benzín
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...inu Krtku zase jsi mě pobavil, prosím pěkně nic ve zlém, nezlob se... viz. Krtek:
Ohrozit motor zase podle mně nemůže nic Já mam teorii že "motor je velká kovová díra odolná proti výbuchum ve čtyřnásobnym provedení".
Nejspíš by tě pak milovala klika, ventily při samozápalech, jinak správné uhlovodíkové složení a vlastnosti PHM, jež mají garantovat patřičnou akceleraci, dokonalé hoření, využití energie a spalování hlídá destilační zkouška, stanovuje teplotní rozmezí v benzínu a není to pro srandu, je to mnohem složitější záležitost teda ta kvalita benzínu. No nic máš dobrého servismana palikxe, zeptej se ho.
Chci dodržet nadhled a objektivitu před rokama se vylágrovalo pár aut po natankování tuším někde v Hradci u SHELL-ky na cestě ku Praze, bylo to publikováno v TV i v tisku. Záleží proto i na řekněme " kázni " u té které pumpy prémiové značky nevyjímaje.

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Cheboyss

Příspěvek od Cheboyss »

Hojte benzín na onu sem tankoval asi 3roky a pořád tankuju a no problemo 8) je pravda,že co hodilla shelka akci, jako ono tak jezdim tam,ale nemužů říct křivý slovo-zatim :D
Chevrolet cruze 1.6LT+ 91kw 2012 LPG
fatrc

Příspěvek od fatrc »

Sa tešte ja som tankoval u nas na OMV 100 oktanovy za 1,78eura pri dnešnom kurze je to asi 45,46 kč a 95natural stala 1,56 čo je v prepočte 39,62kč :o)
Biely Cruze 1.6 LS PLUS
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Pokec“