Rozloučení - Carbon Cruze Marphy
Moderátor: Blue Lanos
Rozloučení - Carbon Cruze Marphy
Ahoj lidičky,
touto formou bych se s vámi chtěl rozloučit, ne jako s kamarády, které už neuvidím, ale s lidmi, kteří semnou sdíleli stejnou značku auta. Pokud mohu zhodnotit roční užívání Cruze, jsem spokojený. Cruze byl v základní červené, potom potáhnut do stříbrného matného carbonu, uděláno americké svícení v předních světlech, k vozu dodělány černá kola, podložky pod zadní kola a nyní je v matném antracitu a putuje k novému majiteli.
Při koupi mělo auto najeto 35 tisíc a bylo po prvním garančním servisu, nyní má najeto 53 tisíc a je po druhém gar, servisu, který mi málem zrujnoval nervy, když udělali na autě naprosto veškerou výměnu všeho, ikdyž jsem chtěl pouze olej a zaplatil jsem tak 5 krát více aniž bych byl dříve upozorněn ( Chevrolet vršovice ). Reklamace kůže volantu, čidla airbagu, motor v nouzovém režimu - tohle všechno zas plus pro Chevrolet Řeporyje, kdy záruční postup proběhl na jedničku a neplatil jsem nic.
značka Chevrolet je v mých očích v pozitivních barvách už jen díky cenové politice, kdy za pár korun máte skutečně pěkné auto a kvůli designu, který je povedený. Kdybych měl spočítat, kolik hlav se za mým autem otočilo, bylo by to zbytečně zdlouhavé.Budil respekt a pochvaly dostával pořád. Jediná má nespokojenost, byť je to nejspíš jen mou povahou, je výbava, kterou jsem neměl nejvyšší a tak jen člověk akorád otrávenej, že si nepřiplatil více. Za motor 1.6, který se pod mojí matnou kapotou ukrýval není špatný, ale krouťák je pro něj velice vzdálené slovo a vysoká spotřeba naopak. Tudíž mé doporučení když už, tak 1.8 , můj kamarád Tomask potvrdí. ( jsem velice rád kamaráde, že jsem tě díky Chevroletu mohl poznat a máš u mě velké dík za rady a pomoc, určitě se s tebou ale neloučím. To samé Danník. Svůj Hatchback dotáhl taky do vzhledu, který je originální a na ulici nepřehlídnutelně krásný, tenhle kluk je taky šikovnej a rozhodně se stal též mým dobrým kamarádem právě přes zlatý symbol Chevroletu.
Velký respekt směřuji na východ k Sergejovi a Alexovi. Supr práce kluci, Cruze jste dohnali k dokonalosti, klobouk dolů, opravdu.
Jsem pyšný za název Carthell Prg, který je nalepen na autech kluků a jsem hrdý, že na sobě vozí tento nápis, určitě se i mně objeví na dalším autě.
Nebudu tu tvrdit, že mi Cruzík nebude chybět. naopak, zažil jsem s ním spousty hezkých chvil. Život jde dál a technika také. Neřeknu vám, jaké auto to bude příště, ale rozhodně s tuningem a mou vizí vzhledu aut nekončím.
Děkuji vám tady za rady, pomoc zde na foru, děkuji za srazy,které byly inspirativní a člověk poznal skvělé lidi.
Mějte se tu fajn a zdobte své autíčka k dokonalosti
touto formou bych se s vámi chtěl rozloučit, ne jako s kamarády, které už neuvidím, ale s lidmi, kteří semnou sdíleli stejnou značku auta. Pokud mohu zhodnotit roční užívání Cruze, jsem spokojený. Cruze byl v základní červené, potom potáhnut do stříbrného matného carbonu, uděláno americké svícení v předních světlech, k vozu dodělány černá kola, podložky pod zadní kola a nyní je v matném antracitu a putuje k novému majiteli.
Při koupi mělo auto najeto 35 tisíc a bylo po prvním garančním servisu, nyní má najeto 53 tisíc a je po druhém gar, servisu, který mi málem zrujnoval nervy, když udělali na autě naprosto veškerou výměnu všeho, ikdyž jsem chtěl pouze olej a zaplatil jsem tak 5 krát více aniž bych byl dříve upozorněn ( Chevrolet vršovice ). Reklamace kůže volantu, čidla airbagu, motor v nouzovém režimu - tohle všechno zas plus pro Chevrolet Řeporyje, kdy záruční postup proběhl na jedničku a neplatil jsem nic.
značka Chevrolet je v mých očích v pozitivních barvách už jen díky cenové politice, kdy za pár korun máte skutečně pěkné auto a kvůli designu, který je povedený. Kdybych měl spočítat, kolik hlav se za mým autem otočilo, bylo by to zbytečně zdlouhavé.Budil respekt a pochvaly dostával pořád. Jediná má nespokojenost, byť je to nejspíš jen mou povahou, je výbava, kterou jsem neměl nejvyšší a tak jen člověk akorád otrávenej, že si nepřiplatil více. Za motor 1.6, který se pod mojí matnou kapotou ukrýval není špatný, ale krouťák je pro něj velice vzdálené slovo a vysoká spotřeba naopak. Tudíž mé doporučení když už, tak 1.8 , můj kamarád Tomask potvrdí. ( jsem velice rád kamaráde, že jsem tě díky Chevroletu mohl poznat a máš u mě velké dík za rady a pomoc, určitě se s tebou ale neloučím. To samé Danník. Svůj Hatchback dotáhl taky do vzhledu, který je originální a na ulici nepřehlídnutelně krásný, tenhle kluk je taky šikovnej a rozhodně se stal též mým dobrým kamarádem právě přes zlatý symbol Chevroletu.
Velký respekt směřuji na východ k Sergejovi a Alexovi. Supr práce kluci, Cruze jste dohnali k dokonalosti, klobouk dolů, opravdu.
Jsem pyšný za název Carthell Prg, který je nalepen na autech kluků a jsem hrdý, že na sobě vozí tento nápis, určitě se i mně objeví na dalším autě.
Nebudu tu tvrdit, že mi Cruzík nebude chybět. naopak, zažil jsem s ním spousty hezkých chvil. Život jde dál a technika také. Neřeknu vám, jaké auto to bude příště, ale rozhodně s tuningem a mou vizí vzhledu aut nekončím.
Děkuji vám tady za rady, pomoc zde na foru, děkuji za srazy,které byly inspirativní a člověk poznal skvělé lidi.
Mějte se tu fajn a zdobte své autíčka k dokonalosti
Naposledy upravil(a) Marphy dne úte lis 06, 2012 15:41, celkem upraveno 1 x.
Marphyho Chevrolet Cruze alias CARBON CRUZE nyní v cela jiném vzhledu
Carthell Prg
Carthell Prg
- Reklama
Re: Rozloučení - Carbon Cruze Marphy
Neni podminkou zde byt clenem jen kvuli tomu ze musis mit chevy, klidne sem chod dal
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pekné slová, Marphy, drž sa
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Hezky napsaný Proč ho vlastně posíláš dál? po roce?
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Ahoj. A daj potom vedieť čo si si "pořídil" do garáže.
Marphy škoda že jsem tě nestihl poznat osobně s Cruzikem jinak moc hezky napsané a málem (moc nechybělo) jsem ukápl slzičku
Už se těším až nám předvedeš dalšího fešáka
Už se těším až nám předvedeš dalšího fešáka
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Každopádně pokud bude další sraz v Litoměřicích tak jsi samozřejmě zván kamaráde Ahoj
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
škoda no
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
- Scorpion.11
Nu co naděláš, na prvním místě rodina a pak autíčko. Jinak členem zůstaneš doufám dál, psát tak jisto a o srazech nemluvě i když třeba časem bude jiná značka, ale do naši rodiny budeš patřit dál
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Jirko, mal som to na jazyku
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON