![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
24.- 25.11.2012
jaký máte na tuten datum nazor?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Kód: Vybrat vše
Pane Jeništo, vepřové hody v měsíci listopad se budou konat v termínu 24.- 25.11.2012. Kapacita kempu je o tento víkend volná.
O dalších termínech (leden, únor) zatím nebylo rozhodnuto.
Jaroslav Slavík, 777743864
n3oklan píše:buhehehe, tak me tu mate zpatkyMira byl trochu superakcni
takze bych to prelozil na unor 2013 (byva to po valentynu) - ale predbezne spichnu nejaky info a hodim ho sem...
n3oklan píše:cas se pomalu krati, oprasime zaprasenezatim moc nevypada, ze drsnoseversky sraz bude skutecne drsnoseversky - nejak nam chybi ty haldy snehu
![]()
ale k veci - vyskytla se mi druha varianta, kde zajistit "veprove hody" (a pripadne po objednani cokoli jineho) - avsak prostor je ponekud mensi (cca 12-15 lidi max.) - tu by se take dalo sibovat s terminem srazu (jako poradateli by se mi to i docela hodilo, protoze v sobotu 23.2., kdy byl predbezny termin, jedu odpoledne smer Liberec a nerad bych "prchnul" uprostred srazu...)
takze nasledujici varianta (přesnější termíny zjišťuji, čekám na odpověď z campu)
- 24.2. (NEDELE) - Valdek + podobny program jako predchazejici dva srazy (nekde se uvelebime, pokecame, atp...)
- jakákoli sobota během února a března (mimo 23.2) - Vyhlídka (nedaleko býv. TIR přechodu JIříkov/Filipov) + podobny program
reknete si sami, jaký termím by Vám seděl
ja jsem take radeji pro 24.2.2013..."vepřové hody v Kemp Valdek budeme pořádat ve dnech 23.- 24.únor a 23.- 24.březen 2013."
vubec nic se nedeje, ja taky nemel zrovna moc casu na pokecVazoun píše:Zdravíme všechny na foru a Michala /alias n3oklana / zvláště ... prosím za prominutí , že jsem nestihal ve středu 16.01. s tebou hodit řečv Rumburku u MÚ ... kde jsi nás míjel služebním vozem MÚ Jiříkov. Měli jsme s Aničkou vyřizování OP jejichž platnost nám končí v Únoru , a dále pak pravidelně vozím Aničku už 10 dnů na neurologií k imfuzní léčbě.
Pokud se termínu týká, tak konání toho 24.02.2013 na Valdeku ... nám také vyhovuje a přijedeme alespon' na společný oběd a spanilou jízdu . Ahoj všem ... Vazoun s Aničkou![]()
.................
Matiz SE/II.o.8 r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 ... STK+Emise do 07/2014
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |