Váš názor

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Max

Váš názor

Příspěvek od Max »

Potřebuji znát něčí názor,chci si pořídit Nubiru ale nevím zda 1.6 nebo 2.0
určitě to bude sedan nebo wagon. A co říkáte vzhledu modelu I proti II Nubira. Díky za váš názor a radu. Znám dobrou prodejnu na díly proto jdo do
tohoto vozu.www. servisreal.prodejce.cz
Reklama

Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

No , teď opravdu můj názor , přeber si to jak chceš.....
Nubira je dobrá volba ! nečekej luxus Pasatů nebo Audin , ale zase lepší než Fabie. Oktávka by byla super , ale ty ceny! Takže , když vše zvážíš , tak je to rozumný kompromis . Navíc jsou většinou ve slušných výbavách. Volil bych rozhodně kombi. Já ho mám a na prostor si rozhodně nestěžuji. Pokud ti nevadí dražší povinné ručení jdi do 2.0L. O spotřebě se tu psalo dost a moc se neliší a jede líp. Já mám tu slabší , stačí to. Nevím jak jsi náročný, na pohodové cestování s rodinou to stačí.
Na závodění má stejně dost měký podvozek. Mě osobně se líbí víc I než II. , ale to je věc vkusu. Moje příští auto bude Lacetti wagon..... za pár let :lol:
Otázka je taky z čeho do Nubiry přesedáš ......

A není to náhodou reklama na servisreal ? Včera tu někdo podobný chtěl koupit Leganzu.....
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Max

Příspěvek od Max »

Děkuii za názor .Přesedám s Toyota corolla 1.8D. Audi do toho nečekám ale po dlohé uvaze ceny dílů a možnost odcizení připadá nejlépe Nubira.DOBRÉ AUTO ZA DOBRÉ PENÍZE. :lol: :D
Richard

Příspěvek od Richard »

Tomáš píše:No , teď opravdu můj názor , přeber si to jak chceš.....
Nubira je dobrá volba ! nečekej luxus Pasatů nebo Audin , ale zase lepší než Fabie. Oktávka by byla super , ale ty ceny! Takže , když vše zvážíš , tak je to rozumný kompromis . Navíc jsou většinou ve slušných výbavách. Volil bych rozhodně kombi. Já ho mám a na prostor si rozhodně nestěžuji. Pokud ti nevadí dražší povinné ručení jdi do 2.0L. O spotřebě se tu psalo dost a moc se neliší a jede líp. Já mám tu slabší , stačí to. Nevím jak jsi náročný, na pohodové cestování s rodinou to stačí.
Na závodění má stejně dost měký podvozek. Mě osobně se líbí víc I než II. , ale to je věc vkusu. Moje příští auto bude Lacetti wagon..... za pár let :lol:
Otázka je taky z čeho do Nubiry přesedáš ......

A není to náhodou reklama na servisreal ? Včera tu někdo podobný chtěl koupit Leganzu.....
Plně soulasím, se vším co Tomáš napsal i s tou poznámkou o reklamě :roll:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Je fakt , že se snad nekradou , díly jsou v pohodě k sehnání , ale to dnes asi na všechno. Za ty peníze je užitná hodnota obrovská...
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Max

Příspěvek od Max »

Nebojte to není reklama hádáme se s kolegou co si pořídit je pravda že on má něco společného ze společností servisreal ale neberte to jako reklamu stále tady píše VáclavF který podporuje czdrafel. Každý doporučuje tu společnost kde je spokojenej. :D :D :lol:
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Max píše:Nebojte to není reklama hádáme se s kolegou co si pořídit je pravda že on má něco společného ze společností servisreal ale neberte to jako reklamu stále tady píše VáclavF který podporuje czdrafel. Každý doporučuje tu společnost kde je spokojenej. :D :D :lol:

Ja plne souhlasim s Tomasem a Richardem jen k tomu dalsimu vozu ja bych chtel kdyby se delala Leganza kombi tak 2,2 6V to by bylo zuzo :lol: :lol: :lol:
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

A výš že se šestiválce měli opravdu dělat ??? Měla to být stavebnice podle toho jestli by to byl 4 válec nebo 6 jen by se vyměnila klika přidal kus bloku a dva písty a bylo by to :shock:
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

petrm píše:A výš že se šestiválce měli opravdu dělat ??? Měla to být stavebnice podle toho jestli by to byl 4 válec nebo 6 jen by se vyměnila klika přidal kus bloku a dva písty a bylo by to :shock:
No je to divny vid, vsim sis ze Daewoo je jedno za z mala znacek ktera nema petrolejku ( Palikx :lol: bude spackovat)
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Co já pamatuju tak už v roce 2000 ji slibovali a stále nic snad už teď konečně když si na to staví novou továrnu za několik miliard dolarů :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“