Nový lak
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Cernou mam ja, tu moc nedoporucuju, ze je to perlet je videt pouze a jenom za slunecna a udrzba cerne barvy je vic nez tragickaKruger !!! píše:Taková, kterou nikdo nemá - Zkus modrá perlinka ala fabia či peugeot, nebo černou perlinku !!! Ale jestli máš sedan, tak nevím !!! Hatchback csi v těcto barvách představit dovedu, bouhužel sedany ne !!!kaso píše:Kolegovia aka FARBA sa hodi na vytunenu NEXIU
Jeste ze jsem na to genius
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Svetlomodrá meta.- o tej som vždy rozmýšlal, až raz budem prelakovávať.
A možno to bude aj treba. Ako som tak obhliadal stav po zime, tak mám hrdzu na mnohých miestach. Lemy kolies, zadné dvere,predné.....Takže s tým budem musieť niečo spraviť. Okolo kolies je to pohoda, to sa obrúsy a nastrekne, len neviem, ako to urobiť, keď mi to buble uprostred dverí, to keď zbrúsim, tak to asi nepojde len tak nejako slušne uviesť do povodnej farby.
A možno to bude aj treba. Ako som tak obhliadal stav po zime, tak mám hrdzu na mnohých miestach. Lemy kolies, zadné dvere,predné.....Takže s tým budem musieť niečo spraviť. Okolo kolies je to pohoda, to sa obrúsy a nastrekne, len neviem, ako to urobiť, keď mi to buble uprostred dverí, to keď zbrúsim, tak to asi nepojde len tak nejako slušne uviesť do povodnej farby.