Daewoo svadba - svatba
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Scorpion.11
Re: Daewoo svadba - svatba
Počkáme na Karlosa až se pochlubí on se svýma fotkama, protože jak jsem se díval tak tam měl nějakou profi fotografku
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
tohle mi přijde jako celkem zbytečná urážka vždyť psal že si s takovým programem na úpravu fotek moc nerozumí ne??Docent II. píše: Zlepšit kvalitu rozmazaných fotek? Tak schválně, nahoď sem nějakou tu rozmazanou a pak vylepšenou ve Photoshopu, aby zmizela tak rozmazanost. Jde vylepšit mírné rozostření, ne to, co je na tvých fotkách.
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
-
- Kontaktovat uživatele:
Jeden o voze, druhej o koze... Rozmazaná fotka nejde vylepšit v žádném programu, ať si s ním někdo rozumí nebo ne, kapišto? Napsal jsem to dostatečně srozumitelně? A neurazil jsem tě?
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Hyundai i20 Inclusive Plus
určitě neurazil nejsem taková osoba ale myslím to tak, že si s tím programem nerozumí, tak neví jaké jsou a nejsou možnostiDocent II. píše:Jeden o voze, druhej o koze... Rozmazaná fotka nejde vylepšit v žádném programu, ať si s ním někdo rozumí nebo ne, kapišto? Napsal jsem to dostatečně srozumitelně? A neurazil jsem tě?
- Scorpion.11
Rudolfe ty jsi si to pořádně nepřečetl a píšeš mimo mísu bohužel.
Luki psal, že jsou fotky bohužel rozmazaný a, že si nerozumí s photoshopem a jim podobným a proto nejsou fotky na rajčeti upravené a ostré.
Docent jen napsal, že zlepšit kvalitu rozmazaných fotek? Tak schválně, nahoď sem nějakou tu rozmazanou a pak vylepšenou ve Photoshopu, aby zmizela tak rozmazanost ( což je blbost a nejde to). Nikde nezmiňuje, že má všechny fotky ostré
Jinak takové praktiky jdou jen ve filmu, ale ve skutečnosti bohužel nic takového nejde. Rozmazanou fotku můžeš leda tak vymazat, protože jinak z ní nic moc neuděláš
Žádné urážky tu nejsou, takže jsi to fakt zle pochopil
Luki psal, že jsou fotky bohužel rozmazaný a, že si nerozumí s photoshopem a jim podobným a proto nejsou fotky na rajčeti upravené a ostré.
Docent jen napsal, že zlepšit kvalitu rozmazaných fotek? Tak schválně, nahoď sem nějakou tu rozmazanou a pak vylepšenou ve Photoshopu, aby zmizela tak rozmazanost ( což je blbost a nejde to). Nikde nezmiňuje, že má všechny fotky ostré
Jinak takové praktiky jdou jen ve filmu, ale ve skutečnosti bohužel nic takového nejde. Rozmazanou fotku můžeš leda tak vymazat, protože jinak z ní nic moc neuděláš
Žádné urážky tu nejsou, takže jsi to fakt zle pochopil
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
no dobře,, prostě na mě to takhle působilo, a připadalo mi to zbytečné a řekl jsem to
- Scorpion.11
Máš svůj názor a to je dobře , nic ve zlém
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Nic není černobílé... Používám ACDSeePro a to má mj. funkci na manipulaci s ostrostí fotky a u některých rozmazaných se tím dá zřetelně potlačit rozmazanost, i když je to logicky na úkor zrnitosti.Docent II. píše:Jeden o voze, druhej o koze... Rozmazaná fotka nejde vylepšit v žádném programu, ať si s ním někdo rozumí nebo ne, kapišto? Napsal jsem to dostatečně srozumitelně? A neurazil jsem tě?
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Kdybys umel ve "fotokramu" vylepsit rozmazanou fotku aby byla ostra pak uz jsi davno milionar
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
...já vím, že to sem nepatří ale nedalo mě to, vše je bodech pixelech, tedy tzv. " doostření " zvýrazní světelný rozdíl mezi dvěma a více body nic víc je to vlastně pak klam ale obecně " digi " fotografie přináší mnoho výhod oproti analogu neustále živou " matrici " - jakoby negativ, následné zpracování černobíle až barevně nebo jednobarevně, volbu jakékoliv citlivosti dle vybavení fotoaparátu prostě neustále lze pracovat s výsledkem, proti tomu je podstatná nevýhoda malá expoziční pružnost oproti analogu viz " přepaly ", filmy měli expoziční pružnost 4 až 5 clonových hodnot a to nejpodstatnější je archivace nikdo neví jak dlouho vydrží na archivačních médií, ze skleněných desek, filmových negativů se dnes zpracovávají fotografie, na konci 20 století byl výkon 1 až 2 mega za půl až mega Kč u Canonu, Nikonu, dnes si koupíte i kompakt s 16 MPx za 8 - 12 tisíc, je to ohromný pokrok mimochodem 8 až 9 MPx byl srovnatelný výkon pro filmové políčko 24x36mm, dnes se nejvíce používá APS C zhruba 24mm x 12mm pro zrcadlovky a tedy ten je menší pokud zrovna nechcete full frame plnej formát a ten je vyhrazen profi kamerám za 50 až 150tisíc Kč, jsou samozřejmě ještě větší formáty i v digi, výměnné zadní stěny pro Hasseblad aj.
inu mějte se fajn a fotografujte je to dnes Vám velmi zpřístupněno
inu mějte se fajn a fotografujte je to dnes Vám velmi zpřístupněno
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Prej ses oženil.
- Jo jo, oženil.
- To musíš být sťastnej.
- Jo jo, musím.
- Jo jo, oženil.
- To musíš být sťastnej.
- Jo jo, musím.
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
- Scorpion.11
Karlos a kde jsou ty nějaké fotky ať se též pokocháme
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Chevrolet svatba 22.srpna 2013, Bouzov
Pár svatebních fotek s naším modrým mazlíkem a s naším pohádkovým hradem
Fiat Panda 750 L, r.v. 1987
Ford Mondeo Combi 2.0, r.v. 2003
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 Arctic blue, r.v. 2012
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 Arctic blue, r.v. 2012
Fiat Panda 750 L, r.v. 1987