Nový Cruze

Moderátor: Blue Lanos

chester172

Re: Nový Cruze

Příspěvek od chester172 »

NJ, hladali servisne manualy co tu mame nalinkovane :mrgreen: a tu zlavu by som prijal :mrgreen:
Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)
Reklama

Dannik91

Re: Nový Cruze

Příspěvek od Dannik91 »

celtikus píše:Ale vedi, vlitl jsem necekane do servisu a mechanici tam studovali toto nase forum ... Asi si nevedeli s necim rady a potrebovali pomoc odborniku :)
Měl jsem tu čest už několikrát v servisu u Dojáčka a přijde mi, že všechno vždycky dělaj snad poprvé.
Když jsem si chtěl po 2 měsících vyměnit žárovky u SPZ (v manuálu je - přenechte odbornému servisu), přijel jsem tedy za odborníky a zeptal jsem se jaký typ žárovky mám. Pán to začal hledat v manuálu, který mám doma. Tam nic není, to jsem mu řekl a on ať chvíli vydržím. Když za 5 min. sám nic nenašel, zavolal kolegům na dílnu. Ty nevěděli, že to prý zjistí. Za dalších 5 min. volali zpět, že nevědí, ale že v hlavních světlometech mám H4ky :DDD. Po této zkušenosti řeším vše raději na foru nebo metodou pokus/omyl.
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg

Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Pokec“