Zdarec pánové,
musím se rovněž podělit o včerejší zážitek při servisní prohlídce Orlando LTZ, 1,8 benz+plyn, najeto cca 30tis po necelém roce. Auto na garančku jsem odevzdal v 9hod a přejímal jsem jej nazpět okolo 11:30h. Byla provedena výměna oleje+filtru, dále byl vyměněn jak pylový tak vzduchový filtr a dolítá 1,5l chladící kapalina. Bratru cena za vše(olej+filtr vlastní) vyšla na 2490kč. Při dotazu, jak je možné, že mi účtují 3h. práce (377kčbez DPH), když auto nebylo ani 3h v servise, tak mi bylo zodpovězeno, že na tom dělali 2 hošani, které musí zaplatit. Tak z toho jsem šel do kolen, řkal jsem mu jestli si ze mně nedělá prdel, ale s ním to ani nehlo!!!!! A že pokud nevěřím, tak že mi je ukáže. To kurva, když mi budou dělat nějaklý větší zásah na autě, tak to budu platit za každého maníka zvlášť? Neumím si představit, že kdybych si s sebou vzal lidi na rekonstrukci koupelny a investorovi oznámil, že bude platit třeba 300/h x počet lidí/h, to by mě pěkně kopnul do prdele. Fakt jsem nasraný, jaké praktiky se tady vedou v ČR a stalo se to tady koloritem.
Dělají z lidí kokoty, neb jsem byl osobně přítomen na takto jednoduchých garančkách, tj výměna oleje + filtrů + sjetí diagnstiky. Na moje fabce to dělal kámoš v Auto Heller a netrvalo mu to ani 3/4h.
Zajímají mě 2 věci: kde můžu splašit ceny servisních úkonů vč. normohodin a taky, jak je to se zárukou, jelikož příští rok mi končí úvěr na auto a jsem rozhodnut to stejně dávat kolegovi, doufám že nebudu muset jezdit na garančky do Chevroletu, pokud mají takový vymrdaný přístup k zákazníkovi.
Díky všem
P.S: jinak s autem jsem velmi
![Pivo :PP:](./images/smilies/smiley15.gif)
spokojený