Zvolávacia akcia na Aveo
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Zvolávacia akcia na Aveo
Áno,ale niektorí nemáme na výber-záruka
Chevrolet AVEO LT, 1.2 63kW,2012 Borocay Blue
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)
- Reklama
- Scorpion.11
Můžeš si vybrat jiný servis značkový a nebo se to tu už též psalo i do neznačkového servisu, který dělá záruční servis, kde záruku též neztratíš
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
osobně nevěřím tomu, že ty nové kosti budou kvalitnější a vydrží víc.. servisáci jsou všude veledůležití jako osina v zadku no..
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
Iný Chevy servis áno,ale oni ťa tiež odporučia tam,kde si to kúpil /ak je problém/.Ak vymeniť olej,tak ťa zoberú.
V servisnej knižke mám napísané a mnou podpísané,že akákoľvek návšteva iného ako autorizovaného servisu má za následok okamžitú stratu 5 roč.záruky. Oni sa už poistili pri predaji. V ITA na to kašlú,preto má skoro každé auto z ITA /dovoz/ čistú SK...
V servisnej knižke mám napísané a mnou podpísané,že akákoľvek návšteva iného ako autorizovaného servisu má za následok okamžitú stratu 5 roč.záruky. Oni sa už poistili pri predaji. V ITA na to kašlú,preto má skoro každé auto z ITA /dovoz/ čistú SK...
Návšteva AUTORIZOVANÉHO ešte neznamená návšteva toho servisu, kde si auto kúpil Ak si kúpil auto v NR, môžeš ísť do autorizovaného servisu aj v BA, PK, DS, GA, ZA, atď...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Ale veď to som napísal,že som kúpil auto v NR,ale ak som chcel vámenu stabilizátorov absolvovať v Komárne,tak ma vypoklonkovali v max.slušnosti tam,kde som auto kúpil...lebo som nekúpil u nich.
Tak isto ako v Topoľčanoch,či BA
To je zvláštní, že tě nevzali v jiném autorizovaném servisu chevrolet.. co já jsem se je naotravoval aby ty tyčky objednali.. a když to pořád vypadalo bledě tak jsem kontaktoval jiný servis( Auto Horečka -Kunín) a pan Horečka byl velmi vstřícný a ochotný to řešit, dokonce si obvolal centrálu, protože mi nechtěl věřit, že by se to mohlo tak rychle pokazit a pak i objednal tyto díly, aby mohl případně nechat opravit mě nebo svým zákazníkům kdyby se jim to taky zkazilo Sám od sebe mě průběžně informoval což o svém prodejci říct nemohu.
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
Nuž-Slovač
Ja som síce drobnosť ale predsa dával robiť na záruku v DS ( a to som tam auto nekupoval ) a tiež 100%-ný prístup
- rastom1556
To je zaujmavé, ja som auto kúpil v Trenčíne v MaH a okrem prvej prehliadky servisujem v MGM v Topoľčanoch.
Biele Aveo Sedan komfort 1.4 16V 69kW r.v.2009 , kúpené 5/2009
- Scorpion.11
Nikde není napsané, že nemůžeš jít do jiného servisu a že by jsi s tým ztratil záruku
Toto slyším poprvé a takovou blbost jsi jim podepsal To bych teda jim to tam nechal a šel koupit auto někam jinam nežli se tak někde vázatpejee píše:V servisnej knižke mám napísané a mnou podpísané,že akákoľvek návšteva iného ako autorizovaného servisu má za následok okamžitú stratu 5 roč.záruky
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Scorpion.11 píše:Nikde není napsané, že nemůžeš jít do jiného servisu a že by jsi s tým ztratil zárukuToto slyším poprvé a takovou blbost jsi jim podepsal To bych teda jim to tam nechal a šel koupit auto někam jinam nežli se tak někde vázatpejee píše:V servisnej knižke mám napísané a mnou podpísané,že akákoľvek návšteva iného ako autorizovaného servisu má za následok okamžitú stratu 5 roč.záruky
Myslel som mimo CHEVROLET.
Napr. do servisu v nejakej dedine,alebo za tescom,alebo niekde v garáži keby som vymenil olej...
už se to tu někde probíralo,pokuď ten automechanik má certifikát že může servisovat nová vozidla tak ti nepadne záruka a chevrolet se může jen stavět na zadní hohy
Mě tetka kamarád co si otevřel servis tak má tento certifikát,celou servisku jsme dneska dali dohromady
Mě tetka kamarád co si otevřel servis tak má tento certifikát,celou servisku jsme dneska dali dohromady
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
To je možné,ale ak by sa vyskytol problém,neviem,neviem,kto a ako by to uznal,ale nech ide každý kde chce.