Výfuk
Moderátor: Blue Lanos
Poslední díl výfuku
Zajímalo by mě jestli někdo neměl problémy s protíkáním vody přírubou mezi posledním dílem a tlumičem výfuku. Původní těsnění bylo vysypané a po výměně posledního dílu výfuku jsem samozřejmě vyměnil i to. Po nastartování motoru začala přírubou prokapávat voda a po zacpání výfuku rukou tama přímo syčela Příruby se mi nejevily jako křivý Až teprve když jsem na obě strany příruby napatlal tepelně odolný tmel a stáhl, tak už to nezlobí. Těsnění, který se vyrábí mezi ty díly mi připadne dost netvárný a špatně tak vyplní možný nerovnosti na přírubách. Máte někdo podobnou zkušenost?
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Reklama
Jen bude sranda jestli ten poslední díl budu potřebovat někdy oddělat. Tuba tohodle kytu stojí údajně asi 8 stovek a po vytvrdnutí se dá odřezat leda flexkou Esi sem to s tím těsněním nepřehnalpalikx píše:Ano běžně.Ty plochy bývaj orezlé a tak to těsnění neudrží.S tím tmelem jediná rozumná záchrana.
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
muzes bejt rad, zes to nenacpal do ty roury, jak te znamMareman píše:Jen bude sranda jestli ten poslední díl budu potřebovat někdy oddělat. Tuba tohodle kytu stojí údajně asi 8 stovek a po vytvrdnutí se dá odřezat leda flexkou Esi sem to s tím těsněním nepřehnalpalikx píše:Ano běžně.Ty plochy bývaj orezlé a tak to těsnění neudrží.S tím tmelem jediná rozumná záchrana.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
No.........nacpal Ale pak to nevalilo ..........Akri píše:muzes bejt rad, zes to nenacpal do ty roury, jak te znamMareman píše:Jen bude sranda jestli ten poslední díl budu potřebovat někdy oddělat. Tuba tohodle kytu stojí údajně asi 8 stovek a po vytvrdnutí se dá odřezat leda flexkou Esi sem to s tím těsněním nepřehnalpalikx píše:Ano běžně.Ty plochy bývaj orezlé a tak to těsnění neudrží.S tím tmelem jediná rozumná záchrana.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Drží to jak kráva, mohu potvrdit...Mareman píše: Jen bude sranda jestli ten poslední díl budu potřebovat někdy oddělat. Tuba tohodle kytu stojí údajně asi 8 stovek a po vytvrdnutí se dá odřezat leda flexkou Esi sem to s tím těsněním nepřehnal
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
No já se to taky snažil srovnávat......ciž je práce pro vraha Ale problém byl hlavně v tom, že tou půvocní přírubou to už muselo protíkat s původním výfukem dlouho, takže tam byla vymletá dírapalikx píše:Ješte me napadla možnost někdy jsem vzal pilnik(brrr to bylo hrozné)a trochu ty plochy srovnal.pak už to šlo.
Představ si, že i když to má zakytovaný tak, že už to nikdo neoddělá, tak když zacpu výfuk a přidám plyn, tak se tam stejně objeví kapka Já tam ten poslední díl asi brzy navařímpalikx píše:JoJO to je asi fakt.takže zatim to neřeš a až to bude třeba měnit tak velké kladivo.