Teploměr
Moderátor: Blue Lanos
Jo tak daewoo o tom vědělo a mělo se to na záruku měnit.Ale vedení českého dae.se na to vykašlalo. Jo a ten prasklý rantlík jsem přesně měl na mysli.To těsnení tam už prostě nebude držet a poteče to ,proto ta výmena.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- Reklama
Máš pro ten prasklej rantlík nějaký vysvětlení? Jediný, co mně napadá, je to, že se materiál sacího potrubí nesnáší s některou nemrznoucí kapalinou...palikx píše:Jo tak daewoo o tom vědělo a mělo se to na záruku měnit.Ale vedení českého dae.se na to vykašlalo. Jo a ten prasklý rantlík jsem přesně měl na mysli.To těsnení tam už prostě nebude držet a poteče to ,proto ta výmena.
Zatím jsem to vyřešil takhle: ulámanej rantlík jsem srovnal do roviny s prostředkem záslepky LepoxMetalem, pod celý sací potrubí přišlo papírový těsnění a pod tu záslepku na vodu ještě speciální silikon odolnej do 250°C. Zatím to drží, jenže jednak tam je jenom čistá voda, druhak jsem ujel jenom cca 130 km, takže uvidíme. Pokud to nevydrží, tak další pokus bude záslepku od sacího potrubí uříznout, do tý díry na bloku narvat špalík tvrdý gumy (takový "T"), pod to nějaký těsnění a zvrchu silnej plech, aspoň 4 mm. 4.500,- Kč za nový sací potrubí je poslední zoufalá možnost, vím o daleko lepších způsobech, jak takový peníze utratit .
Vysvětlil jsi to sam.to potrubí je tou kapalinou spapano,a navíc se skroutí a tim ten rantlik praskne.Ta oprava budiž a neříkam že to nejak nejde.Taky bych se branil platit ty peníze. Tak uvidíš ja dal.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
Můžeš, prosím, zjistit cenu a kde se dá sehnat, kdyby přece jenom došlo k oné poslední zoufalé možnosti ?palikx píše:Vysvětlil jsi to sam.to potrubí je tou kapalinou spapano,a navíc se skroutí a tim ten rantlik praskne.Ta oprava budiž a neříkam že to nejak nejde.Taky bych se branil platit ty peníze. Tak uvidíš ja dal.