Řeklo se do vánoctomask píše:No kluci už je to přes 1/4 roku !!!
Tohle zboží bude asi hodně luxusní![]()
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Řeklo se do vánoctomask píše:No kluci už je to přes 1/4 roku !!!
Tohle zboží bude asi hodně luxusní![]()
vilem píše:za prahcy je všechno,ale musíš proto do ruska![]()
Mohlo se jít do tohoto18lukin18 píše:Takže Vážení přátelé podařilo se mě navázat komunikaci s Polskými přáteli a mám finální ceny.
Když objednáme 10 ks cena137,40 zł
824,40 Kč
Když objednáme 20 ks cena127,40 zł
764,40 Kč
Když objednáme 30 ks cena117,40 zł
704,40 Kč
Takže tetka počkám na Lomngiho jakou cenu sežene u Carmaxu,jinak čím víc nás bude tím lépe,je nás zájemců cca už 10,takže když to půjde vše dobře tak bychom se na 20 lidí snad dostaliaspoň aby to bylo přijatelné
a bez poštovného18lukin18 píše:ještě dodám když bude objednávka nad 1000 zł tak máme dopravu zdarma do ČR
Pockat, nerozumiem...Scorpion.11 píše: Chevrolet chce být jediným monopolem na veškeré náhradní díly a snaží se všelijak znemožnit a to nejen Carmaxu dovozu s Koree zabránit všemožným způsobem.
Ivoši kľudne to vybav objednaj zaplať20-30ks a potom keď to budeš mať doma daj vedieťa mi si objednáme. MožnoIvo R. píše:Mohlo se jít do tohoto18lukin18 píše:Takže Vážení přátelé podařilo se mě navázat komunikaci s Polskými přáteli a mám finální ceny.
Když objednáme 10 ks cena137,40 zł
824,40 Kč
Když objednáme 20 ks cena127,40 zł
764,40 Kč
Když objednáme 30 ks cena117,40 zł
704,40 Kč
Takže tetka počkám na Lomngiho jakou cenu sežene u Carmaxu,jinak čím víc nás bude tím lépe,je nás zájemců cca už 10,takže když to půjde vše dobře tak bychom se na 20 lidí snad dostaliaspoň aby to bylo přijatelné
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Korejcům je to jedno kdo od nich koupí zboží, ale Chevrolet tuzemský nechce konkurenci, takže se snaží se vším vlivem co má zabránit ostatním firmám dovoz s Koreexwing píše: To akoze Chevrolet (korejsky vyrobca), bude predavat nahradne diely iba autorizovanym servisom Chevrolet ?
No ved toto v EU nemoze prejst.Scorpion.11 píše: Korejcům je to jedno kdo od nich koupí zboží, ale Chevrolet tuzemský nechce konkurenci, takže se snaží se vším vlivem co má zabránit ostatním firmám dovoz s KoreePotom si může Chevrolet určovat ceny jak se mu zlíbí
Víš co ? Lukáš , pokuď vím, to měl rozjednané s Polákem , který nabízel slemnožstevní slevu a při nákupu nad 1000 zl. poštovné zdarma. Když by jsi se do toho nes.al, tak to tady bylo.lomngi píše:Ivoši kľudne to vybav objednaj zaplať20-30ks a potom keď to budeš mať doma daj vedieťa mi si objednáme. Možno
aj p.Kolář Tí pomôže.. !!!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |