Vlhký až mokrý motor
Moderátor: Blue Lanos
Re: Vlhký až mokrý motor
Hledím na to taky máš mokrý spodek jako by blok motoru. že ? já jsem zkusil dotahnout čidlo na bloku motoru ale prostě pořád vlhké. netuším vubec čím by to už mohlo být. Byl jsem aj v servisu Originálním a ty se na to dívali a nechapali. vůbec. nevím ted co stým. už se tomu aj směju. A zkoušels nasypat Aluminiový prášek do nadobky s vodou ? on by měl zacelit ,,díry'' dirky a mělo by to přestat téct. Mě tak na Hondě civicu co má matka tekl chladič. nasypal jsem to tam a byl klid. do tedka. a moc to nestojí. a fakt to funguje. Pokud tam není díra sprominutím jak do řiti.
- Reklama
Ten prášek na chladič jsem taky zkoušel a fungovalo to (ale je to nouzový řešení ze kterého se většinou stává řešení trvalé )
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
jj je to tam mokrý a z vrchu převodovky jsem vysával trochu vody papírem je tam toho hodně říkám očistil jsem to a za 80 km to tam bylo zase zkusím vyměnit těsnění a uvidímehanzyy píše:Hledím na to taky máš mokrý spodek jako by blok motoru. že ? já jsem zkusil dotahnout čidlo na bloku motoru ale prostě pořád vlhké. netuším vubec čím by to už mohlo být. Byl jsem aj v servisu Originálním a ty se na to dívali a nechapali. vůbec. nevím ted co stým. už se tomu aj směju. A zkoušels nasypat Aluminiový prášek do nadobky s vodou ? on by měl zacelit ,,díry'' dirky a mělo by to přestat téct. Mě tak na Hondě civicu co má matka tekl chladič. nasypal jsem to tam a byl klid. do tedka. a moc to nestojí. a fakt to funguje. Pokud tam není díra sprominutím jak do řiti.
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
No hezké,to je taky nemilé,koukám když se to ser. tak se to ser.
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
bohužel víš jak jsme to čistily na chatě? no tak jsme dojeli domů a bylo to ve stavu před čištěním18lukin18 píše:No hezké,to je taky nemilé,koukám když se to ser. tak se to ser.
To samé chlapy. umyli jsme to. vyčistili. mezitím natrely komplet spodek auta. dojeli dom a tak jsem se chtěl podívat. a zas. Ještě jmě napadlo ono je to předělané na plyn. a před tím plynem to nebylo. jestli nahodou to nebude tím. netuším. ale ještě jedna věc. Na té fotce co ukazuju prstem tak je tam těsnění pod hlavou takové plechové. nemyslite že by to mohlo být ? jo a pro Rudolf Š. díval ses na čidlo teploty na bloku ? ja sem na tym našem ho zkusil malinko ale fakt jen lehce povolita a okazite zacala tect voda. jestli treba ti to tama nějak neuníka. kdyz pak jedes tak větr ti to rozfuká všady že?
ha děkuji zítra kouknu a zkontrolujihanzyy píše:To samé chlapy. umyli jsme to. vyčistili. mezitím natrely komplet spodek auta. dojeli dom a tak jsem se chtěl podívat. a zas. Ještě jmě napadlo ono je to předělané na plyn. a před tím plynem to nebylo. jestli nahodou to nebude tím. netuším. ale ještě jedna věc. Na té fotce co ukazuju prstem tak je tam těsnění pod hlavou takové plechové. nemyslite že by to mohlo být ? jo a pro Rudolf Š. díval ses na čidlo teploty na bloku ? ja sem na tym našem ho zkusil malinko ale fakt jen lehce povolita a okazite zacala tect voda. jestli treba ti to tama nějak neuníka. kdyz pak jedes tak větr ti to rozfuká všady že?
Jsem to taky zkusil když mi to tady poradil ppp tak to vypadá že to moc neteče ale musim se na to taky jeste podivat případne pretesnit. A jen tak odbočím. Na foru Rover píšu taky ohledne čerpadla posilovače řízeni. jelikož mi na druhém voze neskutečně teče je to Rover 200 2.0Tdi jestli nahodou nevíte o někom kdo by měl to servo/čerpadlo či nějaké těsnění k tomu. ta cena nového mě docela odradila. Ale to jsem jen tak odbočil. Děkuji
nikoho z roverem neznámhanzyy píše:Jsem to taky zkusil když mi to tady poradil ppp tak to vypadá že to moc neteče ale musim se na to taky jeste podivat případne pretesnit. A jen tak odbočím. Na foru Rover píšu taky ohledne čerpadla posilovače řízeni. jelikož mi na druhém voze neskutečně teče je to Rover 200 2.0Tdi jestli nahodou nevíte o někom kdo by měl to servo/čerpadlo či nějaké těsnění k tomu. ta cena nového mě docela odradila. Ale to jsem jen tak odbočil. Děkuji
To nevadí. ted hlavně musím přijit na to proc a kde či zkama to prosakuje.
těsnění pod hlavou
Myslíš že to bude ? Ale je to voda. Olej to není. právě. tak jsem z teho zmatený.
to nemusí bít vždy olej tlakuje to ven ne do válcu ale tkle na dálku toříc, tojen odhaduji