Wagon LTZ píše:Ahojte
Zajtra si idem pre nový Cruze SW 2,0 LTZ - deep espresso, čierne disky a bezkúčový prístup.
Pošlem potom foto.
Nieje to náhodou on .
Moderátor: Blue Lanos
Wagon LTZ píše:Ahojte
Zajtra si idem pre nový Cruze SW 2,0 LTZ - deep espresso, čierne disky a bezkúčový prístup.
Pošlem potom foto.
Včera jsem jel okolo a viděl jsem toho bílýho za sklem, ten je hodně parádní a vedle něho byl Cruze SW.Franta P. píše:ne nejel jsem v žádnym. ale seděl sem v tom bílým co ma na showrumu.
jo konečně lidi dostali rozum:-) třeba cruze rozbije octavie:-)
To buď rád, že to uznali. Mě by určitě řekli, že si za to mužu sám .. jako s olejem kam si to hodil do servisu?Franta P. píše:sesypala se mi baterka. vše se zbláznilo alarm křičel stěrače začali stírat ručičky kmitat a blikaly i přední blinkry a přihrádka. a to vše jen po zmáčknutí odemčení na klíči:-) naměřil sem na baterce 5.2V v 9 ráno a den před tim v 20:00 po dobití měla 13,1V. tak aspoň mám baterku GM:-))) ne tam tu s tím pochybným názvem. jen je naprd ten el. kufr. pro tažné oko jsem musel lézt sedačkami.
směju se. protože jsem nic neplatil. ještě že existuje záruka.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |