Závady
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Závady
No dal by som to dopasovať...na novom aute by to takto šiťácky zlícované byť nemalo... Vezmi si, že by si ho išiel predávať a snažil by si sa vysvetliť, že to búrané nebolo napriek tomu, že to nesedí, atď...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
smire666 píše:No dal by som to dopasovať...na novom aute by to takto šiťácky zlícované byť nemalo... Vezmi si, že by si ho išiel predávať a snažil by si sa vysvetliť, že to búrané nebolo napriek tomu, že to nesedí, atď...
No tak za předpokladu toho, jaký má Doyle zkušenosti ze servisem a opravou dvou oděrek na pátých dveřích, tak nevím, jak by dopadl s tímto
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
- Doyle
- Kontaktovat uživatele:
No právě
To ani nemluvím o tom, že sem je tam žádal ať zkontrolují radši i tu druhou střešní lištu.. Prej jojo a nakonec asi prd. Protože dneska jsem koukal že je uvolněná i ta druhá !!
Tak dveře by šly možná nějak vyštelovat na zámcích a pantech..
Kdo ví čím si to moje auti vším prošlo, než se ke mě dostalo ...
To ani nemluvím o tom, že sem je tam žádal ať zkontrolují radši i tu druhou střešní lištu.. Prej jojo a nakonec asi prd. Protože dneska jsem koukal že je uvolněná i ta druhá !!
Tak dveře by šly možná nějak vyštelovat na zámcích a pantech..
Kdo ví čím si to moje auti vším prošlo, než se ke mě dostalo ...
Cruze HB LT Plus, 1,6 91kW, Šedá Smoke Grey FOTO Cruze
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406
Dříve:
Hold musíme se smířit, že za tu cenu máme sice hezká auta (naprosto originální a nejde si je na silnici s ničím splést) a i dobře vybavená, ale šitá horkou jehlou, jak sme se s Danem několikrát shodli
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
- Doyle
- Kontaktovat uživatele:
Pokud zůstane "jen" u těchto kosmetických nedokonalostí tak to beru..Protože jsou to zatím vesměs prkotiny a to musím zaklepat
Dříve:
Dříve:
Komu piskaju este kolesa? Predne prave mi popiskuje jak sa toci, cize ked idem rychlo to nepocut, ale ked spomalim tak to pocut dost a lave predne vzdy ked idem z dialnice po rychlejsej jazde tak to pisti v kuse... dajte tipy, lebo vo Fancare mi vycistil akurat zadne brzdy, a povedal ze v predu je vsetko ok... tak som odisiel odtial a piska to vsetko rovnako ako predtym...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Doyle
- Kontaktovat uživatele:
A zkoušel sis při tom piskani ťuknout do brzd? protože co jsem slyšel tak to dělaj právě ty brzdy i když jsou jako by čisté.. Může to být jen čistě použitám typem destiček/kotoučů + nějaká ta mastnota a je to hned... tohle jsem měl na předchozím aute po změně značky destiček a kotoučů klid.
Dříve:
Dříve:
Skúšal si aj pár krát po sebe intenzívnejšie brzdiť? Skoč na Kolibu a cestou dolu im daj trošku zabrať
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Ked brzdim to praveze piskat prestane, aj jedno koleso aj druhe. Doteraz to vobec nerobilo a technik dnes povedal ze to checkol a vsetko je dobre. Bud je to zahada, alebo chalan to proste neovlada svoje remeslo... Som zvedavy, zajtra tam idem znova...
- Doyle
- Kontaktovat uživatele:
Však tak je to myšleno destičky zustavaji lehounce viset u kotoučů a při určité konstalaci teploty složení brzdových destiček a mastnoty popiskují když nebrzdíš .. zmnam z 406 tami to dělavaly ferodaKjub píše:Ked brzdim to praveze piskat prestane, aj jedno koleso aj druhe. Doteraz to vobec nerobilo a technik dnes povedal ze to checkol a vsetko je dobre. Bud je to zahada, alebo chalan to proste neovlada svoje remeslo... Som zvedavy, zajtra tam idem znova...
Dříve:
Dříve:
Doyle píše:Však tak je to myšleno destičky zustavaji lehounce viset u kotoučů a při určité konstalaci teploty složení brzdových destiček a mastnoty popiskují když nebrzdíš .. zmnam z 406 tami to dělavaly ferodaKjub píše:Ked brzdim to praveze piskat prestane, aj jedno koleso aj druhe. Doteraz to vobec nerobilo a technik dnes povedal ze to checkol a vsetko je dobre. Bud je to zahada, alebo chalan to proste neovlada svoje remeslo... Som zvedavy, zajtra tam idem znova...
Akurat som v servise a doslo sa na to ze treba vymenit predne platnicky....je tam taky signalizacny pliesok ktory ked je platnicka vysuchana, zacne popiskovat co je znamenie pre vymenu. No som zvedavi
Takze piskanie vybavene, nove platnicky (po 50t) vymenene, nic nepiska. Cize to neni vlastne ani zavada, cize som spokojny. Cena 112.- eury- nejakych 81 platnicky, 22 robota a zvysok vycistenie zadnych brzd...
Z ničoho nič mi začali meškať hodiny autorádia a prestavil sa mi aj dátum. Viem, že keď sa menil čas, tak ešte išli dobre. Minulý týždeň som ich nastavoval a tento týždeň som si všimol že znovu meškajú. 30 minút. Nevie niekto čím to môže byť? Nikdy mi to nerobilo. Mám základné autorádio LS Plus 2009.