pobavilo takhle po ránusmire666 píše:Snáď jedinú. Keď prídu poštou od PČR
Chevrolet sraz Litoměřice 23.9.2012 - Foto str.33
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Re: Sraz Chevrolet -Daewoo Litoměřice 2
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
- Reklama
Nejaky benzinovy automat 1.8 dorazi? Rad bych vyzkousel pripadne pochvalil
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
V nejhorším ti půjčím moje budu ti řaditmilosh píše:Nejaky benzinovy automat 1.8 dorazi? Rad bych vyzkousel pripadne pochvalil
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Ale tak jako na dovce v Recku jsem taky jezdil s manualem a porad si to i po letech pamatuju ale kdo okusil pohodli automatu nechce uz jinak.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Vážení kamarádi a přátelé značek Daewoo a Chevrolet ,členové Chevrolet klubu , členové Aveo fanclubu ,členove Eagel Squadron klubu,členové clubu Carthell Prg atd......
Tímto Vás ještě jednou zvu na sraz do Litoměřic dne 23.9. 2012 už od 13 hodin (kdo se chce v klidu naobědvat může dorazit později)Místo srazu je Lodní Náměstí http://www.mapy.cz/#x=14.131095&y=50.53 ... 1&t=s&l=15
Pro ty, co pojedou přes Lovosice, tak spicha je ve 12.30 u Billy (v Lovo)
Program srazu nebude možná pro někoho žádná sláva ,(debata,focení ,spanilá jízda přes Litoměřice s malým výletem pak do restaurace na kafé a nebo něco jiného jde mi hlavně o poznání lidí z tohoto fora na vlastní oči a popřípadě výměně rad a zkušeností a nápadů k vylepšení našich aut .
Těším se na Vás všechny Poky
Zítra 23.9. od 11h budu k zaztižení na tady na tom tel:774318390 číslo bude fungovat pouze do 18.00
Tímto Vás ještě jednou zvu na sraz do Litoměřic dne 23.9. 2012 už od 13 hodin (kdo se chce v klidu naobědvat může dorazit později)Místo srazu je Lodní Náměstí http://www.mapy.cz/#x=14.131095&y=50.53 ... 1&t=s&l=15
Pro ty, co pojedou přes Lovosice, tak spicha je ve 12.30 u Billy (v Lovo)
Program srazu nebude možná pro někoho žádná sláva ,(debata,focení ,spanilá jízda přes Litoměřice s malým výletem pak do restaurace na kafé a nebo něco jiného jde mi hlavně o poznání lidí z tohoto fora na vlastní oči a popřípadě výměně rad a zkušeností a nápadů k vylepšení našich aut .
Těším se na Vás všechny Poky
Zítra 23.9. od 11h budu k zaztižení na tady na tom tel:774318390 číslo bude fungovat pouze do 18.00
Někdo nějakou ideu, do kdy asi ofiko zůstaneme?
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
Tak jsem prave dokoncil nejake darecky, ktere vam dneska (ano uz dneska) privezu.
parada
Tak v Ul sluníčko modrá obloha tak počasí klapne baterky do foťáku nabité ,tričko ES připravený už jenom čekám na výjezd
to jsem zvedavej jak dlouho v tom tricku vydrzis v tech 12c
Budu sedět celou dobu v autě
tak auto umyté a připravené v 11 vyrážím z Litvajsu a budu čekat v LOVO u Billy počasí na objednávku no paráda ahoj a nashle
nejdúležitější je ráno se probudit
Superimpik 1 píše:tak auto umyté a připravené v 11 vyrážím z Litvajsu a budu čekat v LOVO u Billy počasí na objednávku no paráda ahoj a nashle
- Scorpion.11
No nechci rejpat, ale zůčastní se i Aveo-a a nikde nic pro tyto nejlepší a nejkrásnější autíčka nic nevidím.ReWegar píše:Tak jsem prave dokoncil nejake darecky, ktere vam dneska (ano uz dneska) privezu.
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Jsem ze srazu zpet, foto laduju na web, budou do 18h na nexiaclubu a samozrejme odkaz i zde.
Pocasi super (poradatele moravskych srazu by se meli zamyslet nad jejich proprsenyma akcema ) pekne jsme se prosli neco malo natocili i nafotili a i nakoupili od Tomase
Prijemne odpoledne rad jsem poznal nove tvare, takze diky hlavne organizatorovi Pokymu za to ze to dal dohromady opet
Pocasi super (poradatele moravskych srazu by se meli zamyslet nad jejich proprsenyma akcema ) pekne jsme se prosli neco malo natocili i nafotili a i nakoupili od Tomase
Prijemne odpoledne rad jsem poznal nove tvare, takze diky hlavne organizatorovi Pokymu za to ze to dal dohromady opet