tym IN som myslel to, ze u nas je napr radio expres, kde behom 24 hodin pocujes tu istu pesnicku 5-6x tak to je podla nich IN. su to tzv "expres hity" a tie pustaju stale dokola a dokola a dokola.. to je v urcitej dobe IN a ked sa toho ludia nasytia a dojde zase nieco nove, tak zas to bude chvilu IN ja mam v kompe tieto IN pesnicky pod nazvom chvilkove hity... (preto este raz: radsej pocuvam cd)Krtek píše:cože ? Ted je něco in ? Tak to zase brzy zjistim, že jsem out
Jakou muziku v autě posloucháte ( interpreta ) ??
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Jedna otazecka Chysta se matysek i na ADSL pripojku?Ondras píše:Poslouchám všecko možné napříč žánry, takže si rád poslechnu Landu, Divokejho Billa, Horkýže, ale i "klasický" Scooter (yea!!) a z úplně jiného konce třeba Bregoviće... Prostě to musí mít grády. Teď si budu moci směle vybírat, protože s carputerem se mi do Matize stěhuje nějakých 26 dní non-stop hudby
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
ADSL asi nie, skor mrvkovlnkuAkri píše:Jedna otazecka Chysta se matysek i na ADSL pripojku?Ondras píše:Poslouchám všecko možné napříč žánry, takže si rád poslechnu Landu, Divokejho Billa, Horkýže, ale i "klasický" Scooter (yea!!) a z úplně jiného konce třeba Bregoviće... Prostě to musí mít grády. Teď si budu moci směle vybírat, protože s carputerem se mi do Matize stěhuje nějakých 26 dní non-stop hudby
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
-
- Kontaktovat uživatele:
To ne, ale celé parkoviště mám pokryté WiFi signálem s konektivitou do internetuAkri píše:Chysta se matysek i na ADSL pripojku?
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Ja ne prozoze tam smi pouze majitele Kadetu, Tiger, Nexii a tak. Milovice budou hlidany raketami zeme - zeme a vzduch - zeme proti narusitelum v podobe jinych modelu znacky Daewoo ( aby mne nahodou nenapadlo jezdit sprinty)verusamira píše:A ty tam jedes taky ?
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
2 Brainman: ty ses ale ptak. My si to nevymysleli, ze tammaji byt jen nexie, ale proste to je nastupce kadetta a tak nas tam pozvali jakozto skoro opel. Klidne napis klukum kadetackym a treba te tam pustej, MY O TOM FAKT ROZHODOVAT NEMUZEM, KDYZ NEJSME PORADATELE
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
ja to "teraz pocuvam" uz 2 roky a uz to mam skoro zakazany, teda v aute, v praci na mne nemuzemazesk píše:ja striedam hardcore a gabber s sk&cz klasikou, cez den klasiku a v noci hc. at to duni
inak pocuvam co najdem v mp3-kach a napalim a zas dokola a dokola...
napr teraz pocuvam cechomor
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Ja tam nechtel ject autem, ja se tam chtel na ty vase kouknou. Svoje bych nechal nekde pred branou. Na to jsem se ptal celou dobu, jestli je ten sraz pristupny normalnim lidem nebo jestli to je uzavrene pro verejnost ( cumily)milosh píše:2 Brainman: ty ses ale ptak. My si to nevymysleli, ze tammaji byt jen nexie, ale proste to je nastupce kadetta a tak nas tam pozvali jakozto skoro opel. Klidne napis klukum kadetackym a treba te tam pustej, MY O TOM FAKT ROZHODOVAT NEMUZEM, KDYZ NEJSME PORADATELE
Rychlo predaj Nubiru a kup Nexiu.Do zrazu to v pohode stihasBrainman píše:Ja tam nechtel ject autem, ja se tam chtel na ty vase kouknou. Svoje bych nechal nekde pred branou. Na to jsem se ptal celou dobu, jestli je ten sraz pristupny normalnim lidem nebo jestli to je uzavrene pro verejnost ( cumily)milosh píše:2 Brainman: ty ses ale ptak. My si to nevymysleli, ze tammaji byt jen nexie, ale proste to je nastupce kadetta a tak nas tam pozvali jakozto skoro opel. Klidne napis klukum kadetackym a treba te tam pustej, MY O TOM FAKT ROZHODOVAT NEMUZEM, KDYZ NEJSME PORADATELE
Re: Jakou muziku v autě posloucháte ( interpreta ) ??
Reach píše:Jakou posloucháte v autě muziku ??