kontrola SERVICE
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
kontrola SERVICE
Ahoj všichni!
chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte podrobný popis na to na co vše je napojená kontrolka SERVICE a co signalizuje.
Poslední dobou se mi rozsvítí vždycky když jedu delší dobu na pětku, pak přeřadim, zpomalim nebo tak a zas zhasne.. Klapku i regulátor volnoběhu sem pročistil, tak tim to asi nebude.. Není možně, že je třeba také napojena na rozvodový řemen atd..
chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte podrobný popis na to na co vše je napojená kontrolka SERVICE a co signalizuje.
Poslední dobou se mi rozsvítí vždycky když jedu delší dobu na pětku, pak přeřadim, zpomalim nebo tak a zas zhasne.. Klapku i regulátor volnoběhu sem pročistil, tak tim to asi nebude.. Není možně, že je třeba také napojena na rozvodový řemen atd..
Nubira HB 2.0 CDX, r.v.98, plná výbava
- Reklama
nejjednodussi reseni je vyblikat chybove kody ridici jendotky a zjistit ktere cislo co znamena...
bud doma pomoci propojeni pinu A a B na diagnosticke zasuvce, nebo nekde v servisu nechat udelat diagnostiku.....ona ta servis kontrolka muze signalizovat nekolik desitek ruznych chyb....
bud doma pomoci propojeni pinu A a B na diagnosticke zasuvce, nebo nekde v servisu nechat udelat diagnostiku.....ona ta servis kontrolka muze signalizovat nekolik desitek ruznych chyb....
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Re: kontrola SERVICE
.misaaa píše:Ahoj všichni!
Ja si myslim ze neni, ale nejjistejsi je s tim zajet na diagnostiku do servisu. Tam to napichnou na pocitac a uvidej. Ja bych to videl an nejakej blbej kontakt a nebo blby cidlo nekde na sani. A signalizuje ze mash jet do servisu
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Na rozvodech to napojený není , nemá ani jak. Může to být lambdasonda , nebo je naopak v pořádku a máš bohatou směs , nebo to bere víc oleje a ten rozhodí emisní hodnoty, taky může být přicpanej kat , kolik máš najeto ?
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Asi nemá, ale on se o výměnu přihlásil sám, nejdřív rachtal pak začal smrdět a nakonec se se mnou rozloučil pozvolným rachtavým vypnutím..:)Byl uplně vyžranej chudák..
Rozvody asi vyměnim, nevím kdy byli dělaný a ani mi to nejde nikde zjistit..S tou kontrolkou nevim nevim..)
Rozvody asi vyměnim, nevím kdy byli dělaný a ani mi to nejde nikde zjistit..S tou kontrolkou nevim nevim..)
Nubira HB 2.0 CDX, r.v.98, plná výbava
Jestli nevíš, kdy byly rozvody dělaný, ihned je udělej, Petr tady psal, že pokud dá sbohem rozvoďák tak spolu s ním se odebere na věčnost i motor, tak neriskuj a měň, i když nemá najeto 60000km. Má se měnit nejen po 60000 km ,ale i po 5 letech i když ty kilometry nenajedeš
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To udelej, u 16V je to tragedie, kdyby doslo k nehorsimu, takova polozka to zase neni, vyplati se toJarda69 píše:Mě teď v servisu tvrdili 60000 nebo 6 let, tak jak se v tom mám vyznat? Mám najeto 38000, ale asi to preventivně nechám udělat už letos...
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se