To nebylo pekneJarda69 píše:Rado, ještě že Moskvič nemá airbag
airbag
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
airbag
No ve střednim tunelu jsem se vůbec nehrabal. Jediný co jsem udělal, tak jsem vyndaval gong co signalizuje zapomenutá světla co je nad pojistkovou skřínkou. A ještě sem pro jistotu vyndal i pojistku F11, co je pro ten Gong. Gong sem opravil, no a pak jsem to normálně zas namontoval spět dal pojistku a od tý doby my zlobý ta kontrolka na ten Airbac.
Tak je mi to prostě divný, když tyhle dvě věci spolu vůbec nesouvisí.
Budu muset na tu Diagnostiku. S tím asi nic už nevymyslím.
Peggy
Tak je mi to prostě divný, když tyhle dvě věci spolu vůbec nesouvisí.
Budu muset na tu Diagnostiku. S tím asi nic už nevymyslím.
Peggy
airbag
Ještě sem si spoměl že u pojistkový skříně u toho gongu je jeden vytaženej červenej káblyk s koncovkou a v gumový krytce a je v něm proud. To jsem zkoušel skoušečkou. Hledal jsem jestli někde nevypad ale nikde jsem nic nenašel. Ted mě napadlo, jestli to neni třeba pro servis když to potřebují napíchnout třeba na tu diagnostiku. No a jak jsem to skoušel tou skoušečkou, tak jestli se to nestalo právě tímhle.
No nevím už s toho asi blbnu.
Peggy
No nevím už s toho asi blbnu.
Peggy
- Blue Lanos
...len aby nebuchol ked budes s tym kablikom niekde pobehovat. Radsej to nikam nepripajaj
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Ne to se muze stat, jak rikam, ja to mel s imobiliserem, nic jsem s tim nedelal a spatne to fungovalo, napichnul to na diagnostice a ukazalo to chybu, sla vymazat, takze s tim nic nebylo, jen to zblblo a bylo to za 3 minuty hotovy, jestli to u tebe ukaze taky jen chybu, udela ti to same, vyresetuje a bude to, jestli ne, rekne ti co s tim je, od toho ta diagnostika je
Je fakt, ze s balonem sranda neni, kdyz by tam s tim neco bylo, muze vyletet a to v tu nejnevhodnejsi dobu, kdyz ridis a vubec bys to necekal, proto to neodkladej
Je fakt, ze s balonem sranda neni, kdyz by tam s tim neco bylo, muze vyletet a to v tu nejnevhodnejsi dobu, kdyz ridis a vubec bys to necekal, proto to neodkladej
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
airbag
Klucí mám ten Airbac už v rychtyku. Byl jsem na tý diagnostice a za pět minut to bylo OK. Údajně jsem měl malý popětí a tomu počítači se to nelíbylo a tak vygeneroval chybu v Airbacu. Takhle mi to bylo vysvětleno. Tak že to jenom vyresetoval a je to zas OK. Já jsem zkoušel různý elektrický věci bez spuštěnýho motoru a pravděpodobně se baterka vybyla víc než je v normě. No jsem rád že už je to v pohodě a zas sem o něco chytřejší. Tak kluci bacha na různý skoušení elektrických věcí, at nedopadnete jako já.
Peggy
Peggy