Chevrolet Orlando
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Chevrolet Orlando
A tak nahodit tmavy okna a poradny kola ale ne HB ale sedan a bylo byt to fajne
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
zdravim vsetkych orlandakov.tak uz je doma krasavec.
**KRTO** 1,8l 104kw 141k LT
gratulujem žeby trnavská cesta v pondelok tam idem na prvú servisku
Cruze 1,6 LT Plus Hatch
Ahoj vítám tě mezi nás ať ti dobře slouží a dělá jenom radost Zde je něco o našem klubu https://www.chevroletclub.cz/viewtopic. ... 13&t=19884krto988 píše:zdravim vsetkych orlandakov.tak uz je doma krasavec.
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Gratulujem aj ku Janičke aj o Orlíkovi. Tiež sme to auto kupovali kvôli kočíku Nestihli sme to do odchodu z pôrodnice, ale našťastie bolo čím ísť domov. Tak Janičke prajem veľa zdravíčka a nech rastie do krásy a Orlandu veľa šťastných km, nech slúži podľa predstáv.Palomita píše:Tak uz se oficialne hlasime do gangu s obema novymi prirustky do nasi rodinky nasi neoficialni soutez nakonec vyhrala Janicka, ktera se narodila 9.8., Orlando pak pritel vyzvedl 11.8. a aspon z porodnice uz jsme se vezly novym kocarem. A ze je to super svezeni jen ta modra metaliza nejak moc laka opereny utocniky
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
pre budúcich záujemcov o nové Orlando prišla včera zlá správa, za registráciu v sr od októbra budú platiť daň z luxusu.
Pri Olande s benzínovým motorom zaplatia 327 € a podľa všetkého ďalších 33 € za tabuľky, pri silnejšom naftovom motore 163 luxus vyčíslili na 477€ + 33€.
Neskutočne ma to štve, lebo Orlando som objednal 20.7. a prevziať si ho mám 27.9. Na registráciu tak budem mať len jeden den, navyše maju v piatok skrátený deň, už teraz som v strese
Pri Olande s benzínovým motorom zaplatia 327 € a podľa všetkého ďalších 33 € za tabuľky, pri silnejšom naftovom motore 163 luxus vyčíslili na 477€ + 33€.
Neskutočne ma to štve, lebo Orlando som objednal 20.7. a prevziať si ho mám 27.9. Na registráciu tak budem mať len jeden den, navyše maju v piatok skrátený deň, už teraz som v strese
Tak to máš super to ti nezávidím co to máte za skurve....daň Pokud ti to auto nedají do toho 27.9 tak bych tu daň chtěl zaplatit od prodejce nebo slevumajkii píše:pre budúcich záujemcov o nové Orlando prišla včera zlá správa, za registráciu v sr od októbra budú platiť daň z luxusu.
To je daň za sociálnu vládu, ktorá nedokáže šetriť sama na sebe ( rovnako ako všetky doterajšie, aby som bol úprimný ) a tak to zacvakáme teraz všetci čo berú nové autá. Navyše plánovali platiť aj každoročne daň rovnako podľa kW...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
predajca je super, vychádza zákazníkom v ústrety a auto si preveznem 27.9, lebo ide o predvádzacie vozidlo ktoré je na predajni, toho sa nebojím, ale či ho stihnem zaregistrovať. Najskôr musím isť overiť VIN, to sa robí na druhom konci mesta, potom musím isť sa zapísať do poradovníka a ak budem mať štastie tak to stihnem, ak nie budem sa môcť pochváliť luxuxom
Nooo, ak by to šlo, využil by som ponuku prevzatia auta už na značkách za cca tretinu tej dane... tu v BA za to pýtali okolo 110 evri se vším všudy...
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Tak čekám kdy to zavedou ty naši šulini i u nássmire666 píše:To je daň za sociálnu vládu, ktorá nedokáže šetriť sama na sebe ( rovnako ako všetky doterajšie, aby som bol úprimný ) a tak to zacvakáme teraz všetci čo berú nové autá. Navyše plánovali platiť aj každoročne daň rovnako podľa kW...
Tebe to už môže byť tiež u rici, aj ty už auto máš
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
To máš pravdu ale jestly ten benzín půjde pořád na horu tak budu mít asi místo auta kolosmire666 píše:Tebe to už môže byť tiež u rici, aj ty už auto máš
Tak a je to tu, zajtra si ideme s rodinkou prevziať ORLA, dal som na tvoju radu a prihlási mi to predajca stým, že už tam budú aj značky. Ani trochu som neváhal lebo za prihlásenie pýtali 106 € aj s kolkami a všetkými poplatkami . Stojí to však za to, lebo mám čerstvú skúsenosť, predal som Thalinku a odhlásenie do iného okresu mi trvalo cez 3 hodky. Uf tak zajtrasmire666 píše:Nooo, ak by to šlo, využil by som ponuku prevzatia auta už na značkách za cca tretinu tej dane... tu v BA za to pýtali okolo 110 evri se vším všudy...
...Takže Gazárku stíhaš...
Btw. som rád, že si si nechal poradiť
Btw. som rád, že si si nechal poradiť
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON