Jaký benzin tankujete?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
Re: Jaký benzin tankujete?
benzinku mam kusok od domu a dneskaj tam bolo na slovnaftke 1,598EUR...Sladkovicovo..95oktan..no comment...
Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)
- Reklama
Dnes na LUK Oil Dúbravka 95-ka za 1,605... aj nabudúce pôjdem do Rakúska...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
- Jalan-Aajav
zial aj rakusku to lezie hore... ja tu tankujem od novembra a teraz je prvy krat nad 1,5 €
Nevim koľko kde stojí benzín. Tankujem stále keď potrebujem a stále plnú nádrž.
A teraz niečo zaujímavé:
moje posledné takovanie dňa 5. 7. 2012 cena za 1l. 1,468esur a tankoval som do plna... Ešte dnes mám skoro polovičku nádrže.
A že aveo má veľkú spotrebu.
Ale ináč včera som si všimol že na Slovnafte u nás je za 1.615 eur za liter.
To je hrozné. ľudia zobuďte sa a začnime tým niečo robiť. Veď štát si plní vačky na dph a na obyčajných ludí kašle.
A teraz niečo zaujímavé:
moje posledné takovanie dňa 5. 7. 2012 cena za 1l. 1,468esur a tankoval som do plna... Ešte dnes mám skoro polovičku nádrže.
A že aveo má veľkú spotrebu.
Ale ináč včera som si všimol že na Slovnafte u nás je za 1.615 eur za liter.
To je hrozné. ľudia zobuďte sa a začnime tým niečo robiť. Veď štát si plní vačky na dph a na obyčajných ludí kašle.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
lomngi: A kolik jsi na to ujel km? Kdyby mi stalo jedno auto v garazi a jezdil jsem druhym taky mam plnou 3 mesice
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Jalan-Aajav
lomngi: na dph, to je malickost...
ja som nedavno pocital kolko vlastne liter benzinu stoji
a vypocital som ze cenovka na pumpe 1,6 € vychadza vlastne na 3,33 € z coho 2,65 € ide statu cez spotrebnu dan(60 centov), dph(32 centov), dan z prijmu a odvody(1,73 centov).
EDIT: dan z prijmu a odvody sa lisia podla prijmu, uvedena suma vychadza z priemerneho rozdielu medzi cenou prace a cistou mzdou.
ja som nedavno pocital kolko vlastne liter benzinu stoji
a vypocital som ze cenovka na pumpe 1,6 € vychadza vlastne na 3,33 € z coho 2,65 € ide statu cez spotrebnu dan(60 centov), dph(32 centov), dan z prijmu a odvody(1,73 centov).
EDIT: dan z prijmu a odvody sa lisia podla prijmu, uvedena suma vychadza z priemerneho rozdielu medzi cenou prace a cistou mzdou.
milosh; stačí mať zlomenú nohu a mesačné vydavky na benzín klesnu o sto percent. Ale tú poznámku som písal ako vtip .
Ale s cenou palív by sa už malo niečo robiť.. Keď ľudia budú ticho tak cenu budú zdvíhať stále .. ,veď je to logické. - asi im to nevadí.
Ale s cenou palív by sa už malo niečo robiť.. Keď ľudia budú ticho tak cenu budú zdvíhať stále .. ,veď je to logické. - asi im to nevadí.
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Mať tak ich mesačný príjem a služobné auto, tiež by mi to bolo v podstate jedno. Derú z nás kožu a tvária sa že nám robia dobre.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Nadavate na vysokou cenu paliva ale vetsina z vas ma nove auto, to je jasny ze kdyz koupim kravu tak bude muset i zrat
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
Nechcem do toho moc kecat...ale mam pocit ze tie novsie auta zeru o trosku menej ako starsie auta s rovnakou motorizaciou
Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)
Tu sa nejedna o to kdo má ake auto, alebo aky objem motora.
Tu sa jedna o to že Slovensko ako tranzitna krajina ropy má v strednej Europe najdrachsie pohonné hmoty. A to ešte nehovorim o kvalite. Kto často tankuje v Rakusku či v Polsku vie porovnať tak cenu ako aj kvalitu. Predsa ani jeden z okolitych štátov nemá vlastnú ropu, a Predsa je rozdiel v cene benzinu of 10th až 20 centou.
Nijaky Arabsky sajk sa zle vyspí a pohadá sa so ženou a na svetovej burze vstúpne cena ropy. Tak aj u nas treba upraviť cenu aby naši akcionari nahodou prišli o plánovaný zisk. Ale keď klesne ropa tak to už tak pružne nefunguje a ani percentualne.
Tu sa jedna o to že Slovensko ako tranzitna krajina ropy má v strednej Europe najdrachsie pohonné hmoty. A to ešte nehovorim o kvalite. Kto často tankuje v Rakusku či v Polsku vie porovnať tak cenu ako aj kvalitu. Predsa ani jeden z okolitych štátov nemá vlastnú ropu, a Predsa je rozdiel v cene benzinu of 10th až 20 centou.
Nijaky Arabsky sajk sa zle vyspí a pohadá sa so ženou a na svetovej burze vstúpne cena ropy. Tak aj u nas treba upraviť cenu aby naši akcionari nahodou prišli o plánovaný zisk. Ale keď klesne ropa tak to už tak pružne nefunguje a ani percentualne.
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Ono pokusy o "mobilizáciu" ľudí na bojkot tej-ktorej spoločnosti tu už boli, no vieme všetci s akým ohlasom sa to stretlo... môj bojkot Slovnaftu trvá už od 2004-tého. Mnohí sa nepridali. Tak som bojkot upravil...za posledný rok som tankoval iba raz na Slovensku ako takom... Österreichische Tanskstelle habe ich nur zwanzig Kilometern von meine Wohnung...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
ich tanke in Osterreich auch ,bojkotujem Slopnaft,podporujem Schwechat
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Chtělo by to benzín z Běloruska v přepočtu za 16-17 Kč/l (0,65E) jinak já tankuju většinou u benziny a teď tam stojí 37,6 Kč a u shell taky
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
-
- Kontaktovat uživatele:
Co furt s tím drahým benzínem máte... Já beru pořád za 500,-, žádné zdražování nepozoruju .
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Hyundai i20 Inclusive Plus