Cruze Station Wagon (neboli kombi)
Moderátor: Blue Lanos
Re: Cruze Station Wagon (neboli kombi)
Rodice mam rad takze takovou krabici bych jim nikdy nedoporucil
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Teda jestli nakonec opravdu nepůjdu do toho SW. Sice budu muset oželet cihlové čalounění s vyhříváním a černé liťáky kola...ale ta cena mě asi přitáhne na svou stranu..
Rozdíl v hmotnosti HB vs. SW 40kg a v délce 17cm. Toš to není až taková hrůza, jak jsem myslel na první pohled bál..
Rozdíl v hmotnosti HB vs. SW 40kg a v délce 17cm. Toš to není až taková hrůza, jak jsem myslel na první pohled bál..
Cruze HB LTZ 2.0 MY2013
HB je asi nejhorsi kastle u cruze a jeste hnusna, takze sedan nebo kombi ale vzhledem k prakticnosti bych volil velky kufr
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh píše:HB je asi nejhorsi kastle u cruze a jeste hnusna, takze sedan nebo kombi ale vzhledem k prakticnosti bych volil velky kufr
Cože? HB je jako jediná kastle originální ... sorry, ale sedan zezadu vypadá jako špatná kopie nějakýho BMW, ale nikomu nevyčítám tuto volbu...
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
Auto je: Sedan, tj. motor, kabina, kufr ve třech prostorech
" ale nikomu nevyčítám tuto volbu..."
To by si zkusil enem raz
To by si zkusil enem raz
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
- Doyle
- Kontaktovat uživatele:
Líbí se mi všechny verze ..
a Proto mám HB
a Proto mám HB
Cruze HB LT Plus, 1,6 91kW, Šedá Smoke Grey FOTO Cruze
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406
honza72 píše:Auto je: Sedan, tj. motor, kabina, kufr ve třech prostorech
To by si zkusil enem raz
Nová terminologie na auto? CO není sedan není auto...
Nezkusil - nestojí mi to za to
Carthell Prg
Carthell Prg
Neurazat Cruze sedan! Neser!
Podla mna je krajsi ako HB, aj ked je prava ze zadok pripomina bmw, ale podarene!
Podla mna je krajsi ako HB, aj ked je prava ze zadok pripomina bmw, ale podarene!
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Kjub píše:Neurazat Cruze sedan! Neser!
Já sedan v žádném případě neurážím, jen mi vadí, že někdo může napsat, že HB je hnusnej bo jak a že je nejhorší... Já taky neříkám, že je sedan nejhorší... jen říkám (a děkuji za potvrzení), že ten zadek se mi zdá stejný jako u BMW, ale rozhodně netvrdím, že je sedan nejhorší peace
Carthell Prg
Carthell Prg
Autu ktere bylo vytvorene ze sedanu bude vzdy neco chybet
milosh píše:Autu ktere bylo vytvorene ze sedanu bude vzdy neco chybet
Anebo bylo vytvořené právě proto, že mu něco chybělo?
Carthell Prg
Carthell Prg
V pohode, srandujem Sedan je podla mna krajsi, ale HB urcite nic nechyba!Honza H. píše:Kjub píše:Neurazat Cruze sedan! Neser!
Já sedan v žádném případě neurážím, jen mi vadí, že někdo může napsat, že HB je hnusnej bo jak a že je nejhorší... Já taky neříkám, že je sedan nejhorší... jen říkám (a děkuji za potvrzení), že ten zadek se mi zdá stejný jako u BMW, ale rozhodně netvrdím, že je sedan nejhorší peace
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Tak treba opel astra hm vypadal vzdy dobre a sedan se mi nelibil ale u cruze to je volba akorat pro evropu, videl jsi nekdy treba v usa nebo japonsku vice hb nez sedanu?
Já se tady nebavím o tom, jestli sem viděl v USA víc HB nebo sedanů, já se bavím o tom, že nevím jak někdo může říct, že něco je nejhorší!!!
Já osobně sem si vybral HB proto, že sedan se mi zdá zezadu jako nějaké BMW a už několikrát sem měl (na dálku) problém s rozlišením.
Je to jen můj názor a můj v kus... ale rozhodně nemám koule na to, abych tvrdil, že jen kvůli tomu je sedan nejhorší
Já osobně sem si vybral HB proto, že sedan se mi zdá zezadu jako nějaké BMW a už několikrát sem měl (na dálku) problém s rozlišením.
Je to jen můj názor a můj v kus... ale rozhodně nemám koule na to, abych tvrdil, že jen kvůli tomu je sedan nejhorší
Carthell Prg
Carthell Prg
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
zas sa tu riesia OT pixoviny
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996