já se napojuju na dálnici až u Zdib, takže pro mě je lepší tahle pumpa http://www.mapy.cz/s/5393 co vy na to?..tomask píše:Mužeme se domluvit, třeba na benzínce OMW za Letňanami kde je i McDonald na parkovišti.
Chevrolet sraz Litoměřice 23.9.2012 - Foto str.33
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Re: Sraz Chevrolet -Daewoo Litoměřice 2
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
- Reklama
Takže až 3 benzínka... tam bych taky teoreticky trefil
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
paráda :DDD .. jinak možná bys mi ujel no i s 1,6 :DD .. minule jsme tam jeli skoro furt 180 takže proto jsem to napsal, nechce se mi to teď tak honitHonza H. píše:Takže až 3 benzínka... tam bych taky teoreticky trefil
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Cože 180? neblbněte by mi vyskočil motor a asi bych neudržel spotřebu na 7.1Dannik91 píše:paráda :DDD .. jinak možná bys mi ujel no i s 1,6 :DD .. minule jsme tam jeli skoro furt 180 takže proto jsem to napsal, nechce se mi to teď tak honitHonza H. píše:Takže až 3 benzínka... tam bych taky teoreticky trefil
Carthell Prg
Carthell Prg
Klucííí neblbnout a jet předpisově a´t së všichni ve zdraví sejdeme (chtěl jsem napsat sjedeme ale mohl by si to někdo zle vysvětlit )Dannik91 píše:paráda :DDD .. jinak možná bys mi ujel no i s 1,6 :DD .. minule jsme tam jeli skoro furt 180 takže proto jsem to napsal, nechce se mi to teď tak honitHonza H. píše:Takže až 3 benzínka... tam bych taky teoreticky trefil
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Jelikoz jsem do 20 lez v Litomericich bydlel a dodnes tam mam rodice a na kole to mam celkem projety tak vam najdu pekne misto na foceni a aj s pesi turistikou takze samponi v bilych teniskach vemte si neco na prezuti
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
a to růžový tričko, který jsem si chtěl vzít si vzít můžu? :DDDmilosh píše:Jelikoz jsem do 20 lez v Litomericich bydlel a dodnes tam mam rodice a na kole to mam celkem projety tak vam najdu pekne misto na foceni a aj s pesi turistikou takze samponi v bilych teniskach vemte si neco na prezuti
no minule jsme jeli těch 180 s Marphym a ten má 1.6 a motor mu v autě zůstal :DDD .. já jsem také pro rozumnou jízdu.. i když na spotřebu už po dálnici nejezdím, moc sem tim nepomáhal filtru
Ty volee.... a ja si chtěl zrovná vzít bíle tenisky
Carthell Prg
Taky nosim bily ale obcas muzu vynechat
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak jelikož sme slušní chlapci a dodržujeme zákony, tak maximálně pojedeme 130 km/hodina
Jinak mě celkem mrzí, že když sem cca 3 týdny dozadu našel v motoru housku, že sem jí nevyfotil, abych v tom nenechal toho chudáka, co tam posledně dovezl ten rohlík
Jinak mě celkem mrzí, že když sem cca 3 týdny dozadu našel v motoru housku, že sem jí nevyfotil, abych v tom nenechal toho chudáka, co tam posledně dovezl ten rohlík
Carthell Prg
Carthell Prg
Hlavně nezapomeň bílé autotomask píše:Ty volee.... a ja si chtěl zrovná vzít bíle tenisky
Neboj přijedu ho ukázat jo a ten rohlik, tak to ho měl kolega Naky. To asi bude nějaká Pražská specialita (pečivo pod kapotou)
Carthell Prg
Doporučuju se na sraz oháknout asi nějak takhlemilosh píše:Jelikoz jsem do 20 lez v Litomericich bydlel a dodnes tam mam rodice a na kole to mam celkem projety tak vam najdu pekne misto na foceni a aj s pesi turistikou takze samponi v bilych teniskach vemte si neco na prezuti
Totálně sem ztuhnul, když sem na baterce našel starou housku... doteď nechápu jak se tam dostala
Carthell Prg
Carthell Prg