Signslizacia zapnutych svetiel
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Signslizacia zapnutych svetiel
...po case mi prestalo signalizovat zapnutie svetiel pri vybrati kluca zo spinacej skrinky. Vcera som koli tomu vybil baterku
...ale to ze nemam zapnuty bezpecnostny pas mi sugnalizuje stale, tak sa chcem opytat ci to zvukove relatko je to iste na pas ako aj na svetla. Poistku som vymenil a nic !?
...ale to ze nemam zapnuty bezpecnostny pas mi sugnalizuje stale, tak sa chcem opytat ci to zvukove relatko je to iste na pas ako aj na svetla. Poistku som vymenil a nic !?
DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Oživil bych toto téma... Dneska se mi stalo to samé.. Signalizace zapnutých světel po otevření dveří nefunguje... Ovšem kontrolka otevřených dveří pracuje naprosto správně.! Avšak, testoval sem to: Nechal sem zaple světla a otevřené dveře. Stlačoval sem přerušovaně spínač otevřených sveří a po zmáčknutí kontrolka otevřených dveří zhasla, po uvolnění se kontrolka rožla a ozve se jen jemné pipnuti,ktere dale nepipa Nevim co s tím. Signalizace bezpočnostích pásu pracuje naprosto normálne.. Poradíte?
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
-
- Kontaktovat uživatele:
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Fajn,tak co s tim? Zvladnu to nejak vycistit,nebo mam koupit novy ci co?S.v.o.b.i.k píše:Jo je to 100% on...Vim co řikam...T-PK píše:Takže je to ten ve dveřích na 100%?kaso píše:Aj moje vypinace strajkuju.Ked nejde tak ho poprepinam a ide dalej.Pritom novy stoji par korun.Vzdy sa na to vyprdnem a nekupim ho.
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
-
- Kontaktovat uživatele:
Já tam měl špatnej kontakt a nějak se to opravilo samo,ale měl by ses k tomu dostat ldyž odšroubuješ ty lišty na tom práhu vevnitř...A podívej se tamT-PK píše:Fajn,tak co s tim? Zvladnu to nejak vycistit,nebo mam koupit novy ci co?S.v.o.b.i.k píše:Jo je to 100% on...Vim co řikam...T-PK píše: Takže je to ten ve dveřích na 100%?