Orlando, jak ho u nás (v Evropě) neznáme
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Orlando, jak ho u nás (v Evropě) neznáme
Už jste viděli kanadský provedení Orlanda? Např. s motorem 2,4 a dvoubarevným (světlým) interiérem?
Tak třeba zde - http://www.harrisoceansidegm.com/vancou ... 3835-12039
nebo přímo zde - http://www.gm.ca/gm/english/vehicles/ch ... y-features
Tak třeba zde - http://www.harrisoceansidegm.com/vancou ... 3835-12039
nebo přímo zde - http://www.gm.ca/gm/english/vehicles/ch ... y-features
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
- Reklama
Re: Orlando, jak ho u nás (v Evropě) neznáme
Zrovna dneska jsem narazil na toto: http://www.automotivebusinessschool.ca/ ... t-orlando/
je to to same jen v LTZ a ma to uz ne celou cernou piano listu na ktere se taaaaak dobre chyta prach.
dole je sada fotek a kozene sedacky maji i el. ovladani. Tlacitka na volantu pro prijem hovoru jsou neprehlednutelna - to mi opravdu chybí..
Navigace je pravdepodobne stara verze na CD s ukladanim na HDD auta, protoze slot na SD kartu zde chybí.
Jinaci zobrazeni palubniho pocitace na pristrojovce a absence zadniho mlhoveho svetla - jiny kraj, jiny mrav.
je to to same jen v LTZ a ma to uz ne celou cernou piano listu na ktere se taaaaak dobre chyta prach.
dole je sada fotek a kozene sedacky maji i el. ovladani. Tlacitka na volantu pro prijem hovoru jsou neprehlednutelna - to mi opravdu chybí..
Navigace je pravdepodobne stara verze na CD s ukladanim na HDD auta, protoze slot na SD kartu zde chybí.
Jinaci zobrazeni palubniho pocitace na pristrojovce a absence zadniho mlhoveho svetla - jiny kraj, jiny mrav.
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Jo jo, bluetooth i tempomat mají i v nejzákladnějším provedení, to bych teda taky bral!
No a potom mě zaujal ten motor (on to teda asi nebude konstrukčně žádnej velkej zázrak a výkřik nejmodernější techniky, ale stejně, 2,4l... hmm...)
A pár dalších detailů - jak píšeš, v LTZ i el. sedačky, trochu jinej palubní počítač, přední světla s odrazkou, vzadu bez mlhovky a vypadá to, že i z výroby origo zatmavený zadní skla...
No a potom mě zaujal ten motor (on to teda asi nebude konstrukčně žádnej velkej zázrak a výkřik nejmodernější techniky, ale stejně, 2,4l... hmm...)
A pár dalších detailů - jak píšeš, v LTZ i el. sedačky, trochu jinej palubní počítač, přední světla s odrazkou, vzadu bez mlhovky a vypadá to, že i z výroby origo zatmavený zadní skla...
Suzuki AN400 Burgman '99
Suzuki AN400 Burgman '99
To na prednich svetlech nebudou odrazky, ale ty jejich oranzovy obrysovy svetla co sviti hned po nastartovani motoru - klasicka amerika
Chromove kliky tomu taky docela sedi, ta barva interieru mi prijde taky moc prijemna a pekna, i barevne sladeni palubky - jen svetly interier asi dost neprakticky, to si pak clovek nemuze dat do kufru ani rybarinu a pred kazdym vlezem do auta si opucovat zadek, zada, nohy a umyt si ruce
Chromove kliky tomu taky docela sedi, ta barva interieru mi prijde taky moc prijemna a pekna, i barevne sladeni palubky - jen svetly interier asi dost neprakticky, to si pak clovek nemuze dat do kufru ani rybarinu a pred kazdym vlezem do auta si opucovat zadek, zada, nohy a umyt si ruce
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
No, uznávám, že to můžou bejt i funkční (svítící) obrysovky, ale stejně to vidím spíš jen na odrazky, podívej se na detailní fotky. Ono se to totiž velice často na "neamerickejch" autech řeší tímhle způsobem (odrazkou). Zvlášť, když bych podle zachovaný žárovky tipnul, že je použitá i normální parkovačka...
Každopádně to mají hoši pěkný a ten motor jim i docela závidím!
Každopádně to mají hoši pěkný a ten motor jim i docela závidím!
Suzuki AN400 Burgman '99
Suzuki AN400 Burgman '99
Moc pěkný máme prostě globální auto jen motory a příslušenství je někde jinde než pro evropu
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
Kdyby byla 2.4 i pro evropu, tak bych neváhal ani na chvilku. Škoda, asi by to bylo málo prodejné. Ale já bych do něj klidně šel. Měl jsem 2.5 125kW ve Volvu a moc rád vzpomínám...
Chevrolet Orlando 1.8 104kW LTZ MY2012 Olympic White
Volvo V70 2.5 TDi AT 103kW
Volvo V70 2.5 TDi AT 103kW
To by jsi trhal asfalt 2.4 ale bylo by to zajímavé se v tom 2.4l projetPetr.L píše:Kdyby byla 2.4 i pro evropu, tak bych neváhal ani na chvilku. Škoda, asi by to bylo málo prodejné. Ale já bych do něj klidně šel. Měl jsem 2.5 125kW ve Volvu a moc rád vzpomínám...
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Nie je to 2,4-ka, čo je v čaptavej? Stačilo by ho prehodiť
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Jinak já měl dneska orla naloženýho kolem 450 kg nákladu(Zatravňovací tvárnice kur_y těžké ) + mých 115kg a jelo to dobře
chudák OrlíkPoky Ul píše:Jinak já měl dneska orla naloženýho kolem 450 kg nákladu(Zatravňovací tvárnice kur_y těžké ) + mých 115kg a jelo to dobře
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Proutek se má ohýbat dokud je mladej ale hned jak sem dojel tak jsem to vyložil (taky mi ho bylo líto )18lukin18 píše:chudák OrlíkPoky Ul píše:Jinak já měl dneska orla naloženýho kolem 450 kg nákladu(Zatravňovací tvárnice kur_y těžké ) + mých 115kg a jelo to dobře
ten musel hezky sedět
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Jak prdel na nočníku18lukin18 píše:ten musel hezky sedět
mě stačilo když jsem vezl 8 pytlů cementu a lepidla vzadu a v kufru cca 20ks ytongu a už jsem Avejko litovalPoky Ul píše:Jak prdel na nočníku18lukin18 píše:ten musel hezky sedět
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg